Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv.NEI

Postări Recomandate

Va salut stimati colegi

Am acest NEI, cu sasiu CROMA N2, asamblat la Electronica, cu urmatoarea problema: Imi arde repetat mos.fetul din sursa.Am schimbat CI.TDA 4605,si tz. mos.fet 2S K2750.dar tot imi arde tranzistorul. Am rugamintea la dvs.cei cei care detineti schema acestui sasiu sa.mi trimiteti si mie si eventual cateva sugestii sau idei .Va multumesc anticipat .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alextv

3

• gabiTV

2

• leoncris

1

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Multumesc GabiTV,tocmai gasisem si eu pe aici pe forum ideea cu rezistenta asta, acum verific si inlocuiesc.Am o nedumerire, vad ca unii spun ca in sursa acest sasiu are BUZ90.Mie mi.a venit cu 2sk2750.Stii cumva care este originalul? 

Link spre comentariu

Tv.rezolvat.Dupa ce mi-a ars vreo 3 mosfeturi.Multumesc tuturor pt. indrumari .Am inlocuit TDA4605,,Tz.mosfet (P6NK60), si cele doua rezistente din pinii 2 si 3 ai CI.ului.De fapt buba  cred ca era doar rez.din pin 2 al CI.ului, fiind devalorizata aprox.1,5Mohm.,cealalta fiind buna (820 Kohm). O zi buna !

Editat de sandeel
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări