ahegyes Postat Mai 16, 2018 Partajează Postat Mai 16, 2018 In link-ul de mai jos e ultima mea lucrare in tamplarie. Asa cum spune si titlul e vorba despre un scaun pentru birou. Criticile constructive sunt bine primite. https://diy-audio.ro/scaun-pentru-birou-din-lemn-de-par/ Link spre comentariu
AdR!@N Postat Mai 16, 2018 Partajează Postat Mai 16, 2018 Salut, O lucrare inedita! Felicitari! De multe ori lucrarile tale imi sunt sursa de inspiratie cand mai lucrez una alta cu lemnul. Numai bine! Adrian Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 16, 2018 Partajează Postat Mai 16, 2018 Felicitari si din partea mea. O lucrare superba! Nu il vinzi? Link spre comentariu
bcristian Postat Mai 16, 2018 Partajează Postat Mai 16, 2018 Foarte frumos, felicitari! Link spre comentariu
Vizitator Dani.. Postat Mai 16, 2018 Partajează Postat Mai 16, 2018 Foarte frumos! Ce ulei de in folositi,ca marca? Link spre comentariu
ahegyes Postat Mai 17, 2018 Autor Partajează Postat Mai 17, 2018 Multumesc pentru felicitari. NU, nu e de vanzare scaunul. Ulei de in am folosit - WATCO. E un ulei mai bun decat ceea ce se gaseste la noi in magazine (si mult mai scump), mai bun in sensul ca finisajul este mult mai fin la atingere, adica diferenta este foarte mare. Pe de alta parte si uleiul de in ce se gaseste la noi pe la 13-15lei litru e foarte bun, protejeaza bine lemnul, dar e mai aspru asa la atingere. Link spre comentariu
Vizitator Dani.. Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Multumesc, am sa incerc si cu Watco. Link spre comentariu
ahegyes Postat Martie 5, 2019 Autor Partajează Postat Martie 5, 2019 (editat) Am mai facut recent un scaun interesant si am zis ca postez tot aici articolul. De data aceasta este vorba despre un scaun Sam Maloof, in link sunt mai multe detalii: https://diy-audio.ro/sam-maloof-inspired-low-back-chair/ Este cel mai complex scaun facut de mine pana acum. Nu e un proiect pentru incepatori. Editat Martie 5, 2019 de ahegyes Link spre comentariu
bcristian Postat Martie 5, 2019 Partajează Postat Martie 5, 2019 F frumos, felicitari! Link spre comentariu
zet_it Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Foarte frumos ceea ce faci. Imi place proiectul tau din acest an 2019. Un pret pt el? O zi buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum