kokoelectro Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 stie cine codul de siguranta standard de la samsung ca il am nou si nu mai stiu codu de siguranta. si nu il mai pot folosi :prayer: :prayer: :prayer: Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 tasteaza *2767*3855# si ti se va reseta tot telefonul :yawinkle: Link spre comentariu
cniky Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 ce model de Samsung?!asta in cazul in care nu te ajuta codurile de mai sus Link spre comentariu
csizmasreky Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 aceasi treaba mi se intimpla cu un samsung E 1150 cind nu are cartela sim pot sa intru in meniu cind bag cartela ornge al meu cere fhone lock nu e resetat ca are imei ce as putea sa fac tot am navigat incolo incoace dar oare ar mere daca as reseta ? cum e mentionat in topiculasta? ce ziceti? Link spre comentariu
lefter Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 mare atentie cind dati full reset la samsung riscati sa distrugeti partea de eprom si apoi sa aveti imei 000000000 Link spre comentariu
csizmasreky Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 dar totusi o solutie? de varianta citat de mai sus stiam de aia si am postat Link spre comentariu
AndreiIr Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Pai trebuie decodat telefonul , te duci cu el la un service . Link spre comentariu
csizmasreky Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 mersi pentru AJUTOR Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum