Vizitator George Maky Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 salut prieteni. ma confrunt cu o dilema si nu ii dau de cap. am un tv arctic model nr 28 csp care din senin a aparut ceva dungulite pe ecran insa cand il lovesc usor in spate isi revine. ideea este ca am scos capacul din spate si totul pare a fi in regula. mai mult dupa ce am scos capacul din spate mergea brici miscand de placa nu mai apareau acele dungulite. dupa ce am montat capacul a mers cam o luna dupa care a aparut iar insa de data asta nu mai vrea neam sa mai revina chear daca ii dau nana. asi vrea o idee ceva sau un sfat unde sa caut defectul. multumesc seara buna si raman dator si eu cu informatii la randul meu. am atasat imaginea cu seria si numarul tv. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Mai bine atașai poza cu imaginea cu dungi,sa vedem despre ce e vorba. Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 (editat) mai degraba o poza cu defectul,personal banui ca dungulitile si legate de partea video,g1 g2 sau rgb,deci contacte imperfecte trafo linii si sau modul tk video de pe gatul tubului,de obicei la beko sant probleme cu g1 de pe acel modul daca este pusa la masa merge brici(sau schimbata acea rezistenta) sau pozibil sa dispara tensiunea video 180-220v ce ajunge pe tk(ceva contacte imperfecte)deci verificate legaturile tk cu placa de baza Editat Mai 15, 2018 de iuliantv Link spre comentariu
Nostalgic Postat Mai 16, 2018 Partajează Postat Mai 16, 2018 scoate sasiul si vezi lipituri cocsate ,in primul rind zona traf linii, cadre, sursa alimentare, placa tk. Link spre comentariu
Vizitator George Maky Postat Mai 16, 2018 Partajează Postat Mai 16, 2018 Mulțumesc mult prieteni am sa verific asta însă până în weekend nu pot că ajung târziu acasă. Acum 19 ore, dan cod a spus: Mai bine atașai poza cu imaginea cu dungi,sa vedem despre ce e vorba. Vă salut cu aceeași stima domnule dan Acum 19 ore, iuliantv a spus: mai degraba o poza cu defectul,personal banui ca dungulitile si legate de partea video,g1 g2 sau rgb,deci contacte imperfecte trafo linii si sau modul tk video de pe gatul tubului,de obicei la beko sant probleme cu g1 de pe acel modul daca este pusa la masa merge brici(sau schimbata acea rezistenta) sau pozibil sa dispara tensiunea video 180-220v ce ajunge pe tk(ceva contacte imperfecte)deci verificate legaturile tk cu placa de baza Mulțumesc pentru sfat colegu Acum 9 ore, NOSTALGIC a spus: scoate sasiul si vezi lipituri cocsate ,in primul rind zona traf linii, cadre, sursa alimentare, placa tk. Mulțumesc și domnului nostalgic. Link spre comentariu
Vizitator George Maky Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 buna seara am revenit cu ceva imagini cred ca este vorba de o desincronizare. isi revine imediat ce isi da refresh la imagine. ceva care nu am avut de a face pana acum. sper sa gasesc raspunsul si la defectul asta si sa ii dau de cap. nu pot incarca imaginile. spune ca sunt mari fata de capacitatea pe care o permite siteul Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 Redimensionate sau urcate pe un site. Link spre comentariu
Vizitator George Maky Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 La 22.05.2018 la 21:02, dan cod a spus: Redimensionate sau urcate pe un site. Salut cu stima domnule dan. Incerc sa pun o imagine cu acele dungulițe in zigzag sper să reușesc. Să văd cum fac sa își revină a mers cam o luna fara nicio problema i sa după asta au reapărut. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 E clar că are probleme pe BV zic eu. Link spre comentariu
Vizitator George Maky Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 Acum 5 minute, dan cod a spus: E clar că are probleme pe BV zic eu. Da asta înțeleg și eu dar ce? Unde asi putea găsi defectul? A și mulțumesc stimate domn pentru răspuns. Asi fi recunoscător dacă asi găsi și rezolvare la defectul asta. Zi ușoară domnule dan Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 Trebuie văzut CIul de BV sa fie ok și conzii din jur,plus tensiuni de alimentare bune. Link spre comentariu
Vizitator George Maky Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 Ok am sa verific asta imediat ce ajung acasa. Zi ușoară Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 (editat) Acum 5 ore, dan cod a spus: Trebuie văzut CIul de BV sa fie ok și conzii din jur,plus tensiuni de alimentare bune. Poate fi si lipituri reci pe BV destule si de aici si defectul Editat Iunie 4, 2018 de Florinel TV Link spre comentariu
Vizitator George Maky Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Mulțumesc prieteni. Am sa verific asta când ajung acasă Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum