Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA 12025PQ/N1F80 t-narpeu-1710.0

ciuca paul

Postări Recomandate

Caut acest multifunct. de la un sasiu s16g samsung cw-21z503n model.cod. cw 21z503n7xxec. Nu am programator ptr. aceste tipuri de integrate si deaceia vreau unul original .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

4

• ciuca paul

3

• dan-a2

1

• Toni Marginean

1

Top autori în acest subiect

Am acest multifunctional 100% functional este pe un sasiu functional provine de la un tv Samsung CW-21M023NFXXEC TDA12025PQ-N1F80 mem atmel 24C16

70 ron cu transport inclus 

Vedeti daca este defect acest multifunctional ca ele nu prea se defecteaza , este posibil sa fie din eeprom , acest sasiu daca se schimba eepromul si nu este atmel tv-ul nu functioneaza

Link spre comentariu

televizorul a fost trasnit iar multif. este in scurt la pinii de alimentare ,doresc de la acelasi tip de tv si cu terminatiile corecte de pe eticheta suplimentara , cu alt tip nu pot risca dupa cum am mai spus ,nu dispun de posibilitatea de rescriere a softului corect .

Link spre comentariu

Multumesc de interes d-nu Florinel ,sunt totusi diferente de chasiuri si automat difera si terminatia multif.

Link spre comentariu

Pune o poza cu sasiul sa vad daca este aceiasi marime si vil trimit cu tot sasiul , Dumnevoastra doar il montati in locul celuilalt

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări