Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automatizari instalatii

Vizitator eu1234

Postări Recomandate

Vizitator eu1234

Buna ziua,am terminat facultatea de constructii sectia instalatii si as dori sa urmez un curs sau sa gasesc niste carti/cursuri care sa ma ajute sa invat automatizari pt instalatii (de la nivel incepator). Astept sugestii, sfaturi, etc.Sunt din Cluj.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

2

Top autori în acest subiect

Da-mi un cont ftp si iti pun pe el niste documentatie despre automatizari, daca iti este lene sa cauti (imbatranesc pana pun tot pe mail, plus ca nu prea am timp acum)

Cauta pagina lui LARIONESCU (un mos instabil mintal care preda automatizari la instalatii in Bucuresti...eu aici sunt :smt001 ) Pe pagina lui sunt cursuri si diverse chestii legate de automatizari.

Deasemenea, despre automatizari in instalatii si nu numai, gasesti in "manualul de instalatii" pentru instalatii electrice (ala gros si rosu, cred ca stii de el).

Fa-ti un cont de ftp pe http://www.evonet.ro (o sa dureze 1-2 zile ca sa ti-l activeze, ii pacalesti si tu ca vrei sa iti faci site legat de electronica, sau mai stiu eu ce) si dupa ce ti-l activeaza creezi un subdomeniu cu vre-o 600 de mega spatiu si-mi zici userul si parola. O sa-ti pun ceva folositor acolo :yawinkle: (dupa ce iei ce-ti pun acolo poti sa schimbi parola/stergi subdomeniul). Alte discutii pe MP, sau mess de sambata la pranz incolo, pana atunci nu intru.

Link spre comentariu
Vizitator eu1234

uite ce raspuns am primit Buna ziua, Ne pare rau dar cererea dumneavoastra de creare a unui nou cont pe serverul Evonet a fost respinsa pentru motivul ca descrierea site-ului dumneavoastra este sumara. Va rugam sa reveniti si sa recompletati formularul cu mai multe detalii. Echipa Evolva Telecomzi-mi, daca ai timp, cum sa-mi descriu site-ul :).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări