Radiotelegrafist Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 Va salut colegi,am si eu o rugaminte sa ma ajutati si pe mine cu schema acestui amplificator auto PIONNER(Model:GM3000)mentionez ca este echipat cu finalii audio.UPC1298v,iar in invertor are integratul(UPC494C)va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 (editat) uPC494C este TL494 generatorul PWM pentru SMPS. Celalalt circuit este practic toata partea etajului final, include amplificatorul diferential, amplificatorul in tensiune VAS predriverul, finalii cit si partea de SOA limiter. Cu putina indeminare il poti inlocui cu TDA7294, nu cred sa mai gasesti originali decit prin dezmembrari. Atentie cu 7294, are minusul (-Vcc) la radiator, deci trebuie izolat electric fata de acesta! Editat Mai 14, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 14, 2018 Autor Partajează Postat Mai 14, 2018 Problema este cu invertorul,nu da tensiune,finali audio se gasesc,am sa incerc sa refac sursa de alimentare. Link spre comentariu
modoran Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 TL494 ala are sute de scheme, inspira-te de acolo. Link spre comentariu
ion_vasile Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Sper sa te ajute PIONEER GM-3000T.pdf Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 15, 2018 Autor Partajează Postat Mai 15, 2018 11 hours ago, modoran said: TL494 ala are sute de scheme, inspira-te de acolo. Asa am sa si procedez,sunt pline sursele pc. cu asemenea integrat. 1 hour ago, ion_vasile said: Sper sa te ajute PIONEER GM-3000T.pdf Schema difera,cel putin este bine ca are acest integrat in invertor,de unde ma pot inspira si de aici cat decat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum