Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand laptop Dell Latitude e6510

costy

Postări Recomandate

Procesor i5-M520

4gb DDR3

Hdd 160GB 5400RPM

Probleme de functionare nu are,  doar ceva zgarieturi si urme pe capac 

Din pacate are un hdd slabut ca performante deci nu i-ar strica un ssd sau un hdd mai nou la 7200RPM

Are rama displayului  luata de pe un model care avea webcam, laptopul nu are webcam din pacate, eventual daca cumparatorul chiar are nevoie, se poate gasi relativ usor in dezmembrari. Rama este rupta in dreapta si este lipita cu superglue, nu pune probleme.

Nu are baterie, adica lipseste fizic

Incarcator original, nu chinezarie  compatibila

poza 1

poza2

Pret 350lei fix, prefer predare personala in bucuresti , astfel cumparatorul il poate testa si vedea cum doreste

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costy

16

• Peter Gyorfi

2

• sagan

1

disponibil, laptop din seria business care nu se strica la fel de usor ca restul. Sa nu mai vorbim de astea noi  la care mor procesoarele pe capete.

Link spre comentariu

Salut ! Din imagini pare sa fie crapata si carcasa superioara. Displayul e in regula, fara zgarieturi sau pixeli morti ? Are cumva si placa video dedicata ? Tastatura e iluminata ? Multumesc.

Link spre comentariu

Salutare, daca prin carcasa superioara va referiti la  capacul argintiu al displayului care se vede cand e inchis, atunci nu, nu este crapat, doar zgariat. Sparta este doar  rama displayului , se vede in poza 1 partea dreapta

Tastatura nu este iluminata, displayul nu are pixeli morti, din pacate acum am observat o mica zgarietura pe care am incercat sa o marchez aici (daca faceti zoom mult se observa in centru cercului

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări