Vizitator aiorgulescu Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 Va rog frumos contracost cine ma poate ajuta cu o schema pentru corectarea automata a polaritatii.Folosesc o interfata rs422 in care intra semnal RX+ SI RX- .Interfata o conectez la vapoare in priza de AIS.Multe dintre ele au in priza pinii inversati de aceia doresc o schema cu autocorectia polaritatii .Momentan folosesc un switch cu 2 cai dar vreau sa-l elimin. Am pus in atatsh o fotografie pe intelesul tuturor intrucat nu stiu cum sa explic. mai bine.Orice serviciu se plateste nu vreau gratuit.Multumesc! Link spre comentariu
masterpic77 Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 Se poate face autodetectie , insa necesita o sursa de alimentare 5V ...12V disponibila. Link spre comentariu
Vizitator aiorgulescu Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 55 minutes ago, masterpic77 said: Se poate face autodetectie , insa necesita o sursa de alimentare 5V ...12V disponibila. am 5v alimentare pe usb deci fara probleme. Link spre comentariu
masterpic77 Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 OK, in cazul asta am sa va transmit oferta pe email. Link spre comentariu
Postări Recomandate