iuli09 Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Ma gandeam ca trebuie sa fie niste circuite electronice implicate . As vrea o schema pentru un astfel de circuit daca se poate... Daca nu implica microcontrollere cred ca sunt in stare sa realizez montajul . Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Nu e vorba ca e complicat sau nu, e vorba ca probabil nu iti vinde nimeni circuitul ala. Stii tu pe cineva care sa cumpera drivere/hub-uri/port-uri usb si care nu e producator de echipament? Nu. Fie cumperi extenderul de-a gata, fie renunti la idee. Dar ti-am zis, chiar si cu un extender din ala de usb, camera trebuie alimentata separat. Link spre comentariu
iuli09 Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Alimentarea separata pentru camera n-ar fi o problema, dar daca asa sta treaba mai bine cumpar un router USB Wireless . e ceva mai scump dar avantajele mi se par mult mai mari . Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Si cum instalezi driverul camerei pe router-ul wireless? Doar sa instalezi o varianta de firmware linux cu driver incorporat pentru webcam (extrem de putin probabil sa gasesti asa ceva).Mai bine faci rost de un pentium 2 sau 3, il configurezi cu windows pe el, instalezi driverul camerei web apoi un program de server videoweb si apoi legi reteaua la el si asa treci de limita celor 5m la usb, cu unitatea pentium 2 / 3 montata la locatie. Sau poti pune 5 hub-uri usb in linie pana la camera. Alimentarea o poti face din cablu UTP prin sectionarea firelor (de la usb) de alimentare a hub-urilor, daca nu au mufa de alimentare separata. Link spre comentariu
iuli09 Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Si cum instalezi driverul camerei pe router-ul wireless? .Am vazut la cineva un astfel de router la care erau conectate o imprimanta, tastatura si un mouse ; ma gandeam ca nu exista niciun motiv pentru care n-as putea conecta o camera web daca o imprimanta se conecteaza fara probleme. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Exista routere cu port usb care pot accepta pe acel port o camera web/imprimanta/placa de sunet etc. Si exista de acum 5-6 ani daca nu chiar mai mult.Desigur, utilizarea e mai limitata. Al meu, vechi de vreo 4 ani, asus WL500gP poate chiar sa trimita automat mailuri cand vede miscare. Variantele mai noi au chiar si un fel de port sharing in care poti sa faci ce pui in portul asa usb accesibil catre mai multe calculatoare. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Conteaza ca modelul de webcam sa fie recunoscut de firmware-ul routerului. Daca ai o ciudatenie de gen "ciaina vebcam" cu drivere doar de windows atunci slabe sanse sa gasesti drivere sau documentatie pentru linux, pentru ca openwrt, din ce cunosc, este pe platforma linux.Daca se cere neaparat un consum minim atunci aceasta variata mentionata de @bogdan_ este cea mai buna, ramanand sa se caute exact ce modele merg "imperecheate" cu softul respectiv.Oricum routerul trebuie modificat, prin incarcarea altui firmware, cel cu care vine livrat este doar cu usb-ul pentru imprimanta (wireless printer).Acum, cu avansul tehnologic chinezesc, nu este exclus ca sa existe emularea completa de usb pe router, iar in calculator, un programas face restul, creeind un port usb virtual pe PC.@iuli09: nu poti conecta acele trei dispozitive decat daca ai emulare de port usb pe router la care se adauga un hub usb. Daca am vazut clona chinezeasca de nokia cu laser de ce nu sa existe si un router cu 3 porturi usb... Link spre comentariu
iuli09 Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 am gasit prelungitoare USB la 41 de lei ...daca mai intereseaza pe cineva ma poate contacta prin PM pentru informatii suplimentare . Link spre comentariu
godFather89 Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Adica un cablu (@ 2m max) cu 2 mufe = 41 lei? Sau te referi la hub-uri USB? Link spre comentariu
iuli09 Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 asa ceva : http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/242370 ... ENSION.jpg Prelungitor USB cu cablu UTP . as pune si link (nu le vand eu) dar cred ca s-ar interpreta ca reclama . Daca doreste cineva ma poate contacta pe PM pentru link spre acest produs. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum