gogu firescu Postat Mai 13, 2018 Partajează Postat Mai 13, 2018 buna ziua La acest Vestel cu panel VES490UNDL-2D-N01, mainboard 17MB82S, tcon 6870c-0481a, urnatoarea problema: timp de 2-3 secunde imaginea buna, urmeaza 2-3 secunde linii orizontale care tremura - se poate urmari un clip cu defectul pe youtube: sa fie panelul? si daca este vreo solutie de remediere in acest caz o zi buna, multumiri Link spre comentariu
attilaa0 Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 Da.dupa cum vad eu panelul e de vina.se vede si o delimitare ,o linie orizontala de unde face. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Panel defect , driver de pe panglicele de la panel defecte , remediere este ffoarte scumpa si nu merita gunoaiele astea reparate Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 verifica daca se incalzesc driverele de pe panglicele dintre sticla catre placa LVDS , daca nu se incing nu sunt ele de vina Daca ele nu se incing atunci sticla ciupita la un colt Link spre comentariu
gogu firescu Postat Mai 22, 2018 Autor Partajează Postat Mai 22, 2018 (editat) Revin, am fost plecat o perioada, multumesc pentru raspunsuri. Un ultim amanunt, tcon'ul are doua tensiuni VGH de 28V - VGH_EVEN si VGH_ODD, in punctele de masurare tensiunea este 28V cele doua secunde in care imaginea este ok, si -5V cand apar liniile orizontale. Sa demontez si ecranul sau este inutil? multumesc Editat Mai 22, 2018 de gogu firescu Link spre comentariu
gogu firescu Postat Iunie 4, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2018 Am inceput sa demontez ecranul si am observat ca din nefericire la ultima banda este dezlipit un colt Se mai poate lipi pe cablaj portiunea respectiva, sau exista un mester care sa rezolve asta? la un ecran de 49" poate ar merita pretul reparatiei ... o saptamana buna :D Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 (editat) Gindeste-te bine nu cumva folia ai dezlipit-o tu cind ai demontat displayul?, cu portiunea de colt dezlipita, cum afiseaza displayul acum? Eu am lipit destule folii pe pcb si inca mai am si acum banda ACF, dar e distanta mare pina la tine, daca erai din Buzau iti lipeam folia iefteneaua..... Editat Iunie 4, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum