validae Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 Salut, am şi eu o rugăminte, dacă poate cineva să posteze poziţia de conectare a memoriilor tip 93C56 la ZIF-ul clonei Pickit2, fiindcă am programatorul pe un calculator unde nu am fişierele cu pozişiile de conectare a divrselor memorii sau PIC-uri şi nici pe net nu am găsit pe moment acele fişiere... Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 (editat) Nu am lucrat cu 93C/LC doar cu 24C. Conectarea o gasesti in C:\Program Files (x86)\Microchip\PICkit 3 v2 -> PICkit 3 Programmer Application ReadMe (PICkit 2 dupa caz) Connections for 93LC devices --------------------------------------- PICkit 3 Pin 93LC Device Pin (DIP) (1) VPP 1 CS (2) Vdd 8 Vcc (3) GND 5 Vss (4) PGD 4 DO (5) PGC 2 CLK (6) PGM(LVP) 3 DI 7 PE - enabled (Vdd) 6 'C' Device ORG Set to select word size Am gasit si o conectare de pe net: Editat Mai 11, 2018 de Stefan Nicolae Link spre comentariu
validae Postat Mai 11, 2018 Autor Partajează Postat Mai 11, 2018 (editat) Nici eu nu am lucrat cu 93C56 ci doar cu 24CXX....dar nu mai găsesc fişierul ăla ce indica poziţia fizică a tuturor tipurilor de memorii şi PIC-uri în soclul ZIF al programatorului. Am de citit un dump şi nu sunt sigur dacă 93C56 se pune tot în aceeaşi poziţie pe soclul ZIF ca şi 24C08 de exemplu.... Editat Mai 11, 2018 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum