Vizitator Patrascu Gabriel Postat Ianuarie 6, 2005 Partajează Postat Ianuarie 6, 2005 Am un televizor Hyundai model HCV-722M. De mult timp a inceput sa se ingusteze imaginea pe verticala, cam vreo 2-3 cm sus si jos acum vad negru (in fata ochilor!). Cand avem fata mica se juca cu telecomanda si de doua ori a deschis un meniu ascuns, afisat cu galben, din care am vazut ca pot face reglaje, inclusiv de mutare a imaginii, largire si, ce ma intereseaza pe mine, ingustare. Am desfacut televizorul si nu gasit reglaje pentru deschiderea pe verticala a imaginii. Singura chestie, daca foloseste, ar fi ca sasiul televizorui (pe placa de baza) scrie: DY900 MAIN-03. Ar putea cineva sa imi spuna cum as putea deschide acest SERVICE MENU :?: Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 7, 2005 Partajează Postat Ianuarie 7, 2005 undeva scrie sasiul , pe eticehta in spate, pe procesor, pe placa ... fara sasiu nici o sansa cand cereti meniuri service precizati macar procesorul sau sasiul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum