Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator Hill DX140 schema ciudata

Vizitator

Postări Recomandate

Am vazut destul amplificatoare dar ca asta nici unul. Este primul etaj final in care vad un TRIMER (condensator variabil). Merita sa-i scot si schema si eventual sa o dezbatem aici. Este primul etaj final care il vad cu traf defazor si finali pe siliciu (DX1000). Acestia masoara ca un 2N3055 si nu sunt darlington. Maine ii scot schema de pe cablaj cu valorile pieselor cu tot, nu exista alte piese lipite pe spate.

U6fE2A7.jpg

jiiFtyU.jpg

PEZAsPZ.jpg

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• franzm

2

• hpavictor

1

• modoran

1

• ex.escu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

O schema cel putin asemanatoare a fost publicata pe elforum (@Victor sau @ex.escu). Este o schema clasica si se întâlneste în aproape orice manual de profil care se respecta. Seria Hill DX au fost niste amplificatoare foarte fiabile si, datorita unei particuraritati în functionare (sliding bias), sunau chiar foarte bine.

Sunteti sigur ca este DX140 si nu DX1400?

Editat de franzm
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 6 minute, franzm a spus:

O schema cel putin asemanatoare a fost publicata pe elforum (@Victor sau @ex.escu). Este o schema clasica si se întâlneste în aproape orice manual de profil care se respecta. Seria Hill DX au fost niste amplificatoare foarte fiabile si, datorita unei particuraritati în functionare (sliding bias), sunau chiar foarte bine.

Sunteti sigur ca este DX140 si nu DX1400?

Asta este.

https://www.2ememain.be/tv-hi-fi-vidéo/hifi-audio/amplificateurs-ampli-syntoniseurs/hill-audio-ltd-dx-140-332613906.html

, o sa pozez maine si interiorul complet.

@modoran, scuza-ma, eu nu prea postez aici in sectiunea asta, e musai sa fie numa' amplificatoare noi?

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
Vizitator

Gata, am scos schema, maine masor si componentele. Si o poza cu interiorul

edit @franzm nu pot accesa linkul, trebuie sa ai cont

Btut6Be.jpg

MBk71Z1.jpg

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
Acum 3 ore, franzm a spus:

Asta chiar seamana (nu pot accesa docdroid de la munca si nu-s sigur daca-i schema Hill).

Sigur este o schemă Hill !

Editat de Shambala
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări