cirip Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Va salut, Mi s-au ars cateva leduri din backlight de la un TV LG 32LB5610. Ledurile sunt Innotek 3535 (H35B0), 6V, 2W. Sunt SMDuri. Stie cineva daca pot gasi astfel de leduri in Bucuresti? Am cautat pe site la Co**ex si nu au. Nici Miv*rom nu are pe stoc, desi e in catalogul de produse. Multumesc, Cirip Link spre comentariu
vergil Postat Mai 9, 2018 Partajează Postat Mai 9, 2018 Aici ati intrebat ? [email protected] Link spre comentariu
neculavasile Postat Mai 9, 2018 Partajează Postat Mai 9, 2018 cauta unde a zis vergil ,vei gasi. Link spre comentariu
bogdicy Postat Mai 9, 2018 Partajează Postat Mai 9, 2018 Salut. Te pot ajuta eu cu cateva leduri de la tv dezmembrat. Link spre comentariu
cirip Postat Mai 9, 2018 Autor Partajează Postat Mai 9, 2018 Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, atat pe public cat si pe MP. Link spre comentariu
gaspadin Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 Kitul LED de la producator are codul AGF78399801. Contine cele trei bare led si banda adeziva aferenta. Trebuie inlocuite toate altfel se va intoarce in scurt timp cu altele defecte dat fiind faptul ca imbatrinesc. Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 11, 2018 Partajează Postat Mai 11, 2018 Cumparati leduri originale....sau inlocuiti baretele cu cele originale. Ledurile cumparate de pe ali... si vandute de altii ca fiind leduri originale sunt niste porcarii veritabile. Nu corespund din toate punctele de vedere cu ledurile originale. Atentie mare ce cumparati si de unde! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Mai 12, 2018 Partajează Postat Mai 12, 2018 ...cele recomandate mai sus de un coleg, cum sunt ??? Link spre comentariu
gaspadin Postat Mai 12, 2018 Partajează Postat Mai 12, 2018 Cind am mentionat ''de la producator'' inseamna ca direct de la LG. Sunt kituri de reparatie fabricate de LG, contin toate baretele si benzile adezive, toate incep cu AGFxxxxxxx. Aproape orice panel LED montat in TV LG are kit de reparatie prevazut de la ei. Cu stima. Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 12, 2018 Partajează Postat Mai 12, 2018 Si producatorul lor este, posibil, China: Beko Electrical Appliances Co. Ltd. Link spre comentariu
gaspadin Postat Mai 12, 2018 Partajează Postat Mai 12, 2018 Nu, producatorul este LG Imotek, care este o subsidiara a lui LG. In ce tara sunt fabricate, dumnezeu cu mila, dar arata si tin la fel de mult ca originalele. Primele am inceput sa le montez prin 2015 cin au inceput sa pice LG din seria xxLNxxx. Pina acum nu s-a intors nici unul pentru acelasi defect. Primul simptom este eroare ACDET in meniul service. Asta indica mai mult ca sigur consum sporit in modulul backlight. Beko oricum nu este China ci Turcia Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 12, 2018 Partajează Postat Mai 12, 2018 Adevarul este, posibil, cu totul altul, inca din faza de proiectare si productie, unele informatii cu uz itern nu se vor mentiona sau publica pe un forum public. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum