Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

are cineva schema de la sursa 17PWI20-4 nu o gasesc nicaieri in varianta cu terminatia 4 si cele pe care le am sint cu totul altel daca ma puteti ajuta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fane

4

• cornel1962

4

• bogdan546

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

multumesc cornele main-ul este 17mb20-1 cu modulul sursa implantat pe el modulul sursa e 17pwi20-4 am schema de la main cu tot cu sursa dar asta de la mine e 20-4 care n se pupa deloc cu ce e in caietul servis sursa de acolo are componentele notate cu 101 102 etc si a mea are 901 902 etc si e mai simpla nu are atitea ci si componente ca in caiet

Link spre comentariu

nu sursa externa e defecta modulul de sursa de pe main pe main mai un modul sursa care face restul tensiunilor on of etc modul

separat prins in doi conectori 

Link spre comentariu

Punei sursa externa 12V 3A sau 4A si ai rezolvat problema , nu are rost sa te chinui cu sursa lui ca schema nu gasesti

Link spre comentariu

...nu sursa externa este defecta !!! Si eu am crezut asta, dar colegu spune ca pe mb( formarea tensiunilor mici ), cu sursele step-down. Cel putin , asa am inteles eu....!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări