amudsen Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Buna ziua, Am cumparat de pe un site invertorul din titlu, defect (doream sa "defrisez" partea de comanda si sa o adaptez la un proiect de full bridge). Nestiind ce tip este (am cautat pe net scheme, informatii, etc) ajuns acasa l-am desfacut. Arata prea bine la interior sa il chinui, asa ca l-am curatat si ajutat de un coleg l-am pus sub tensiune. Toate bune si frumoase, semnalele drivere si iesire ok, dar nu avea putere (facea doar o flacaruie albastra la electrod). Ironia pentru mine ca este un full bridge, partea de comanda SG3525 SI CA3140 (cam ca la arc 160), dar nu am vazut niciodata un invertor sudura cu atatea leduri pe partea de comanda, inclusiv in partea de drivere (sa stiti ca lumineaza frumos noaptea cand e desfacut). L-am curatat, am uns ventilatoarele, am pus o rezistenta de 10k pe iesire, reparat pe la carcasa (avea niste holsuruburi prinse in plastic crapat), schimbat potentiometrul de reglaj, semnale ok, am confectionat cablurile (invertorul a venit fara cabluri), sunt mufe tx 35 parca si l-am pus in lucru. Totul functioneaza ok. Daca e de folos cuiva, am pus poze. Link spre comentariu
nickrvl Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 (editat) Nu e made Germay e China 100% via Germania dar cred ca sti asta. De aratat bine.... mai e de discutat, fiecare cu gusturile sale dar nu poti da o lucratura occidentala cu piese bine definite, bine aranjate si totul organizat pe un chinez. In legatura cu "multitudinea" de leduri....., desfa un Selco de exemplu.... In rest sa te bucuri de el. Editat Mai 8, 2018 de nickrvl Link spre comentariu
amudsen Postat Mai 8, 2018 Autor Partajează Postat Mai 8, 2018 Multumesc, pentru ce am eu nevoie...... un chinez cu palarie tiroleza e foarte bun Link spre comentariu
Jhn Postat Mai 9, 2018 Partajează Postat Mai 9, 2018 Ce igbt-uri aveti acolo ?, ca nu se vad bine in poze... Link spre comentariu
amudsen Postat Mai 10, 2018 Autor Partajează Postat Mai 10, 2018 Nu au cum sa se vada, sunt acoperite de sistemul de fixare, cand am sa-l desfac din nou ma uit. Frecventa era in jur de 43 kHz. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum