Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stamos Germany S-MMA-200-PI

amudsen

Postări Recomandate

Buna ziua,

Am cumparat de pe un site invertorul din titlu, defect (doream sa "defrisez" partea de comanda si sa o adaptez la un proiect de full bridge). Nestiind ce tip este (am cautat pe net scheme, informatii, etc) ajuns acasa l-am desfacut. Arata prea bine la interior sa il chinui, asa ca l-am curatat si ajutat de un coleg l-am pus sub tensiune. Toate bune si frumoase, semnalele drivere si iesire ok, dar nu avea putere (facea doar o flacaruie albastra la electrod). 

Ironia pentru mine ca este un full bridge, partea de comanda SG3525 SI CA3140 (cam ca la arc 160), dar nu am vazut niciodata un invertor sudura cu atatea leduri pe partea de comanda, inclusiv in partea de drivere (sa stiti ca lumineaza frumos noaptea cand e desfacut).

L-am curatat, am uns ventilatoarele, am pus o rezistenta de 10k pe iesire, reparat pe la carcasa (avea niste holsuruburi prinse in plastic crapat), schimbat potentiometrul de reglaj, semnale ok, am confectionat cablurile (invertorul a venit fara cabluri), sunt mufe tx 35 parca si l-am pus in lucru. Totul functioneaza ok.

Daca e de folos cuiva, am pus poze.

2nlzhok.jpg

1183u4z.jpg

2ij2bs0.jpg

2rg2nup.jpg

2gvq0zk.jpg

11qof3p.jpg

2hnq7b6.jpg

2yxhyxy.jpg

xbh5wl.jpg

j8ocgi.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• amudsen

3

• nickrvl

1

• Jhn

1

Top autori în acest subiect

Nu e made Germay e China 100% via Germania dar cred ca sti asta.

De aratat bine.... mai e de discutat, fiecare cu gusturile sale dar nu poti da o lucratura occidentala cu piese bine definite, bine aranjate si totul organizat pe un chinez.

In legatura cu "multitudinea" de leduri....., desfa un Selco de exemplu....

In rest sa te bucuri de el.

Editat de nickrvl
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări