Marian Postat Martie 13, 2017 Autor Partajează Postat Martie 13, 2017 (editat) Mi-am zis sa incerc sa completez un regulator buck cu blocurile simulate in prezentare, asa ca am completat schema: Si ce sa vezi, merge: Asta ca o confirmare a tot ce am zis pana aici. Nu am implementat si limitarea, ma interesa mai mult sa vad daca se reproduce forma de unda, si se intampla exact cum am spus ( oricum cu limitarea e mai complicat de implementat in simularea asta ). Cam asta a fost tot. In zilele urmatoare cand o sa am timp, o sa refac testele si voi masura si randamentul asa cum a propus Dl Gsabac, oricum cu saturatie de 1V ( vezi buck si inversor ), n-ai de unde randament foarte bun, insa cu tranzistor extern, si inductanta aleasa cu grija, lucrurile se schimba. Toate cele bune tuturor, si sper ca n-am plictisit pe nimeni. Editat Mai 8, 2018 de marian Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Am gasit o placa de prin 92 cu o mica sursa buck cu MC si mos P. Bobina are 80uH. Sarcina pe 18v 75 ohm peste care conectez 22 ohm. Link spre comentariu
Marian Postat Mai 8, 2018 Autor Partajează Postat Mai 8, 2018 Link-uri imagini refacute ( uitasem de ele ). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum