fwfw Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 salut, am o problema cu monitorul asta este sigma cand il setez sa intre in stand by sau ii scot mufa cu informatie de la placa video nu vrea sa intre in modul stand by adica sa fie negru , ci apar culorile la rand pe el rosu verd albastru galben alb mov si negru si o tine numai asa .care credeti ca ar fi cauza? Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 cat timp face asa? ai stat sa vezi? S-ar putea sa intre in sand-by duca cateva zeci de secunde. Cauta in setarile lui si vezi ce ai legat de stand by. Link spre comentariu
fwfw Postat Iunie 28, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2007 face asa atit timp cat este in priza , dar l-am rezolvat am tinut apasat butonul menu si power sau invers power si menu simultan sau cele doua luate pe rand pana cand a aparut ceva de genul "gooing to sleep" iar ledul care raminea albastru atunci cand monitorul era aprins sa facut portocaliu si automat a intrat in stand by monitorul , acum merge si daca ii trag mufa cu semnal video din palca video si daca intra in modul stand by din windows . ok , oricum mersi ptr. ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum