paul_ral Postat Mai 7, 2018 Autor Partajează Postat Mai 7, 2018 Nici nu ai încecat să faci asta. În fapt, toate postările tale făcute cu un aer de superioritate generează doar flame-uri, oriunde vei fi postat. Păcat de anii pe care pretinzi că îi ai și de expertiza ta(și o ai, sunt sincer) dar prin atitudinea ta nu ajuți pe nimeni pe aici. Păcat! Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Mai 7, 2018 Partajează Postat Mai 7, 2018 (editat) Du-te la culcare. Ești obosit și devii melodramatic. Noapte bună! Editat Mai 7, 2018 de Real Minitehnicus Link spre comentariu
paul_ral Postat Mai 7, 2018 Autor Partajează Postat Mai 7, 2018 Am rugămintea să nu mai editezi după ce faci o postare, pentru a putea purta o discuție. Link spre comentariu
paul_ral Postat Mai 7, 2018 Autor Partajează Postat Mai 7, 2018 Nu sunt obosit fiindcă am fost învățat să-mi înving oboseala. Mă repet, poate posturile vor fi unite, nu mai edita după ce ai postat. Nu este fair-play, ca să nu mai spun că este neconform bunelor maniere. Aveți o mare durere legată de problema Kenwood-ului. Recitiți topicul și vedeți că v-am dat dreptate. V-am mulțumit fiindcă m-ați ajutat. Și asta sincer, fără prefăcătorii, fiindcă așa am fost educat de mic, p-aici prin praful Bărăganului. Și mi-am recunoscut greșelile. Aici nu am venit să dau lecții nimănui, poate nici nu am cum și cui să dau lecții. Am prezentat o simplă lucrare. Nu aștept și nu cer like-uri sau cuvinte de elogiere. Asta dacă vreți și aveți puterea de a înțelege. Faptul că orice topic degenerează și se discută doar de dragul discuției este recunoscut aici pe forum chiar de moderatori,care intră și ei în joc. Poate că nivelul cunoștințelor despre electronică pe care le dețineți, că de altfel mulți membri de aici vă oferă avantajul de a vedea altfel lucrurile dar asta nu înseamnă că trebuie să-i jigniți pe ceilalți. Sau în limbaj de baltă (că avem și bălți prin Bărăgan) hai să-mi bat p...a de "fraierul" asta. Link spre comentariu
franzm Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 (editat) Dragi tovarasi si pretini, macar cunoasteti obiectul pentru care va certati asa de aprig? N-a excelat niciodata prin performante (ca. 2x 12W la 1% distorsiuni, ceea ce nu-i de mirare, având în vedere ca s-a economisit pâna si dioda Baxandall si s-a optat pentru o valoare de compromis pentru rezistoarele care ar fi trebuit suntate de dioda) si s-a vândut pentru ca era ieftin si arata bine în comparatie cu produsele europene din clasa lui. Vreti sa-i mentineti sunetul original? Ce înseamna asta? Cum a sunat înainte de a fi aruncat la gunoi în vest? Sau cum a sunat de nou? Chiar, oare cum o fi sunat când a fost nou? Per ansamblu, merita deranjul (adica cearta) pe care l-a provocat? Dpdv. al unei depanari / reconditionari rapide si eficiente, colegul a procedat corect: tabula rasa. Acum 3 ore, franzm a spus: Editat Mai 8, 2018 de validae Vezi că nu știu cum se face, dar în ultimele postări , apare că te ,,autocitezi,, singur Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 9 hours ago, paul_ral said: Aici nu am venit să dau lecții nimănui, poate nici nu am cum și cui să dau lecții. Asta dacă vreți și aveți puterea de a înțelege. Iti multumim ca existi. Link spre comentariu
Postări Recomandate