Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cat costa sa ai masina?

Postări Recomandate

Da,tov. Elmar,cu junghiuri din astea,sa-mi ramana bani de taxe,ca nu-mi permit sa fac ca si social-democratii,sa ma dau in masini scumpe si sa nu-mi platesc taxele...............nu vrei sa stii de cate ori am avut conturile blocate,de multe ori pt. sume de rahat,in timp ce pe altii ii doare la basca.................au datorii de milioane de euroi.Cineva trebuie sa alimenteze bugetul din care se maresc salarii,se dau pensii speciale,pomeni de tot felul.................sa mai continui?Si ghici cine alimenteaza bugetul?Capitalistii aia putrezi si exploatatori,nu cei care latra ca si cainii la stele si asteapta "sa li se dea,ca li se cuvine".

Link spre comentariu
Acum 13 minute, alex.cselenyi a spus:

.Cineva trebuie sa alimenteze bugetul din care se maresc salarii,se dau pensii speciale,pomeni de tot felul.................sa mai continui?Si ghici cine alimenteaza bugetul?Capitalistii aia putrezi si exploatatori,nu cei care latra ca si cainii la stele si asteapta "sa li se dea,ca li se cuvine".

Păi nu ăsta e sistemul !? Unii contribuie și alții ...mai șmecheri, îi fentează pe toți!Tu ai ceva , doar cu o parte a lor ...și anume, cu ”ăia  comuniști”...pe ceilalți îi omiți sau te faci că nu-i vezi! O să vină timpul când n-o să mai poți să faci asta ...și o să recunoști că ești într-o mare eroare(măcar așa ...în sinea ta...că nu știu dacă o să ai bărbăția să recunoști vreodată ...public!)

Link spre comentariu

Tu sa nu-mi vorbesti mie de barbatie.Daca aveai vreo vaga urma de asa ceva,iti luai soarta in propriile maini,nu asteptai sa-ti dea tatucu'...........ce-mi place cand frustratii vorbesc de ce-o sa fie,cand...........da' ei nu intreprind nimic pt. a o duce mai bine.

Si inca ceva.Aia pe care tu-i consideri smecheri,sunt,de fapt,niste hoti.Deci,daca tu sustii niste hoti,inseamna ca.................

Link spre comentariu

LEco, vezi pe forumul VW sau B5.

Primesti sfaturi pertinente.

FArurile ar trebui sa fie ieftine daca-s halogen. Dar poti avea bafta sa le prinzi SH la 200lei ambele. Mai mult nu da, ca doar incurajezi lenea.

Interior tot asa. Pandeste unul frumos de pe o masina dezmembrata. Sunt cu catifea, piele, ce vrei.

Piesele sunt f ieftine.

ASta e marele avantaj al acestei masini. Dar trebuie rabdare, nu te grabi sa le faci si nici nu investi f mult.

De vrei GPL, sa stii ca doar in vreo 20k sccoti investitia, in cazul tau cred ca te costa vreo 3mii lei.

Si apoi peste alti 20k o mai scoti o data, tu stii daca merita, mergi asa un an, noteaza fiecare plin, vezi pe unde te invarti cu cheltuielile.

Apoi poti spune clar.

Dar in opinia mea nu e o masina caer sa o tii mai mult de 5 ani, mai ales la cum vor sa le restrictioneze. Asa ca nu investi in ea la modul aberant.

Elmar, eu zic sa ramai la vremea lui nea nicu, vezi dem ai gasesti vreo 1300 pe undeva, poate o sa ne lipsesti vreo 2 luni dep e forum, pana cand reusesti sa ii scoti rugina.

Link spre comentariu
Acum 7 minute, alex.cselenyi a spus:

Tu sa nu-mi vorbesti mie de barbatie.Daca aveai vreo vaga urma de asa ceva,iti luai soarta in propriile maini,nu asteptai sa-ti dea tatucu'...........ce-mi place cand frustratii vorbesc de ce-o sa fie,cand...........da' ei nu intreprind nimic pt. a o duce mai bine.

Si inca ceva.Aia pe care tu-i consideri smecheri,sunt,de fapt,niste hoti.Deci,daca tu sustii niste hoti,inseamna ca.................

Da ... eu nu știu dece mă acuzi pe mine de astfel de chestii !? Totul e în capul tău ...și tot ce îmi adresezi(acuzi) mie ...e doar zămislirea minții tale  și a celor ca tine !Eu doar îți arat si fața cealaltă...a ceea ce  tu acuzi!Și ...cum, asta e ceva normal pentru tine ...mă acuzi  de  toate chestiile ce te frustrează!

Trezirea frățică ...

Link spre comentariu

Bate campii in continuare,tov. Elmar.Iti urez succesuri.Da' lasa dracului manipularea aia de 2 lei pe care o faci,ca deranjezi pe toata lumea,daca nu ai observat.Esti anacronic.............da' daca emigrezi in Vietnamul de Nord,te fac aia brigadier si vei trai fericit pana la adanci batraneti............numa' sa-i iei cu tine pe toti comuistii,ca sa putem trai fericiti si noi.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Tov elmar , vezi bre că ai de vazut emisiuni pe Haznaua 3 si Romania TV , nu te mai baga zici că nu se discuta despre transportul in comun .....cu bilet .

Te asteapta Vodcuța si Ursu ( mercenar de presă , scuipă in funcție de cifra care este inainte de patru zerouri , cine dă mai mult ) 

Vezi ca cei doi tovarăși nu merg  cu transportul in comun . Ursu are o mică colectie de masini de epocă , valoarea lor ....mare 

IMG_20180713_214605.jpg

IMG_20180713_214629.jpg

Editat de viobio
Link spre comentariu
Acum 4 minute, alex.cselenyi a spus:

Bate campii in continuare,tov. Elmar.Iti urez succesuri.Da' lasa dracului manipularea aia de 2 lei pe care o faci,ca deranjezi pe toata lumea,daca nu ai observat.Esti anacronic.............da' daca emigrezi in Vietnamul de Nord,te fac aia brigadier si vei trai fericit pana la adanci batraneti............numa' sa-i iei cu tine pe toti comuistii,ca sa putem trai fericiti si noi.

Sigur ...asta e frica voastră ...să nu ajungeți ca în Coreea de N ...

Cum ziceam de atâtea ori ...capitalismului îi trebuie o sperietoare ! ”tov” Trump e pe cale s-o distrugă și pe asta!:rade:

Link spre comentariu

Incerc sa-mi dau seama daca intr-adevar crezi ce spui (scrii),sau e doar sarcina de serviciu (partid).Oricare ar fi situatia,tot prost iesi.Deci..............du-te de te uita pe tembeliziunile de partid.

Ca sa poti face ce fac unii tovarasi si nu numai,trebuie sa ai o calitate din nastere............sa n-ai coloana vertebrala.Si stii la ce ajuta sa n-ai coloana?Iti poti suge plua singur...........si/sau sa faci temenele adanci.

Link spre comentariu

Un pitic atât de mic 
Făcea baie într-un ibric . 

De săpun s-a-mpiedicat 
Și piticul s-a-necat . 

Vaaai ! Vaaai ! Ce păcat ! 
Că piticul s-a-necat !

Link spre comentariu

În 20 și ceva de pagini, cred că se discutase și se răsdiscutase tot ce se putea despre ”cât costă să ai mașină”!
Acum ...se intrase în discuții pe contre... în ”logica” care o are mai mare, mai nouă și mai bună!:rade:

Link spre comentariu

Serban, nu doresc decit sa ii schimb farurile si plasticul la un stoppe spate a fost lovit de o piatra.

Alte investitii nu cred ca fac.

Gaz?  In niciun caz.

Link spre comentariu

Sunt parcari unde nu esti primit daca ai instalatie GPL.

PS: GPL merita sa pui pe masina doar daca faci multi km. Din cate am urmarit, Leco nu are permis de conducere, sotia lui mai face ore pregatitoare. Trag concluzia ca nu si-a luat aceasta masina pentru turul Europei. Va fi masina pe mers la piata, de dus copilul la scoala, sport, distractie. Deci sub 10.000km/an.

Nu merita sa investesti in GPL. Te  costa 30% din pretul dat pe masina.

Editat de valentin marcarian
Link spre comentariu

Corect!

Ai fost exact pe aceeasi lungime de unda cu mine.

Ai inteles exact ce trebuia, fara 1001 postari/contre/susanale!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări