Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cat costa sa ai masina?

Postări Recomandate

Iar continui cu manipularile,tov. Elmar..........eu sunt cetatean roman.Etnia e alta mancare de peste.Faptul ca incercati cu disperare sa manipulati ma duce cu gandu' ca a ajuns cutitu' la os.Asa sa fie?E disperat tatucu'?Ca l-am vazut aseara...............de-abia reusea sa-si stearga spumele de la gura...........revenind la etnie.Talharii din UDMR ii depasesc pana si pe talharii din PSD...........au fost mai mult timp la guvernare decat PSD-ul tau,tov. Elmar.Pe dupa cortina faceti intelegeri cu UDMR-ul si cu oricine dispus sa va sustina in demersurile pe care le faceti,dupa care iesiti in fata si va dati virgine...........mi-e lehamite de asemenea comportamente si de asemenea oameni.Pe deasupra ei ne si conduc................in gard.

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 9 ore, DjLeco a spus:

Sau cu apa fiarta, motor calat...

Neică, apa fierbe cind :

ai termostatul blocat pe inchis 

lipsă lichid de racire

nu se invirte ventilatorul care raceste radiatorul 

Mai există un caz cind se arde garnitura de chiulasa , atunci creste temperarura apei , apa ajunge in baia de ulei , apare abur pe evacuarea masinii .

Astea sunt defecte , care sunt semnalizate in bordul mașinii , lucruri care le știe orice sofer care a condus cel putin 100m cu spatele .

Cind fierbe apa motorul nu se gripeaza , se gripează cind ramine fără ungere ( din n motive , defecte ) , masinile mai destepte au motoare care se opresc din functionare cind apa trece peste o anumită temperatură.

Bineînțeles că tu știi sau ai fost martor cind cineva a fiert apa din motor turind motorul masinii la 5500...6000 ture pe minut , cunoastem asta .....nu trebuie să mai scrii.

Link spre comentariu
Acum 12 minute, alex.cselenyi a spus:

Iar continui cu manipularile,tov. Elmar..........eu sunt cetatean roman.Etnia e alta mancare de peste.Faptul ca incercati cu disperare sa manipulati ma duce cu gandu' ca a ajuns cutitu' la os.Asa sa fie?E disperat tatucu'?Ca l-am vazut aseara...............de-abia reusea sa-si stearga spumele de la gura...........revenind la etnie.Talharii din UDMR ii depasesc pana si pe talharii din PSD...........au fost mai mult timp la guvernare decat PSD-ul tau,tov. Elmar.Pe dupa cortina faceti intelegeri cu UDMR-ul si cu oricine dispus sa va sustina in demersurile pe care le faceti,dupa care iesiti in fata si va dati virgine...........mi-e lehamite de asemenea comportamente si de asemenea oameni.Pe deasupra ei ne si conduc................in gard.

Crezi că dacă dai împresia  că ești  supărat pe frățiorii tăi din UDMR ...poți să mă păcălești pe mine !?:rade:

Frățică ...dacă erai așa supărat pe ei , nu-i mai vota-i cu două mâini!

Tu te dai ”de-al nostru” ...ca să ne lovești  mișelește, pe la spate!Doar fraierii mai pot crede manipulările tale!

Editat de elmar
Link spre comentariu

De-al vostru nu voi fi in vecii vecilor.Ai vrea tu sa fie cat mai multi pupatori de mustata............cat despre noile tale manipulari cu ""fratiorii mei"",esti penibil.Da' nu-i nimic nou sub soare.E postura in care,se pare,te simti cel mai bine.

Am impresia ca vi s-au cam terminat argumentele,tovarasi............incercati in alta parte.

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 9 minute, alex.cselenyi a spus:

Concetățene român de etnie maghiară , comunistul elmar este  român care face rău tuturor cetatenilor romani , propagind idei comuniste si fiind un admirator al cizmarului analfabet , sunt curios cita ura are pe presedinte fiind etnic german . 

Acum 1 minut, alex.cselenyi a spus:

De-al vostru nu voi fi in vecii vecilor.Ai vrea tu sa fie cat mai multi pupatori de mustata............cat despre noile tale manipulari cu ""fratiorii mei"",esti penibil.Da' nu-i nimic nou sub soare.E postura in care,se pare,te simti cel mai bine.

Am impresia ca vi s-au cam terminat argumentele,tovarasi............incercati in alta parte.

Tov elmar si încă citiva comuniști de pe aici nu pot manipula , încearcă și ei , cine dracu ii mai bagă în seamă ? Poate unii cind le trag flegme în fața .

Link spre comentariu
1 minute ago, Faust2018 said:

Concetățene român de etnie maghiară , comunistul elmar este  român care face rău tuturor cetatenilor romani , propagind idei comuniste si fiind un admirator al cizmarului analfabet , sunt curios cita ura are pe presedinte fiind etnic german . 

Hmmm............zici ceva.........tov. Elmar n-o fi aflat ca suntem in secolul XXI......sau 21,pe intelesul tuturor.

Revenind la presedinte........pe langa ca e etnic german,deci nu e roman,nu este nici ortodox.........pfooaaaa.Si mai si face trafic de copii,are zeci de case,etc.,etc.,etc..........asa cum zice propaganda rosie.

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Faust2018 a spus:

elmar este  român care face rău tuturor cetatenilor romani . 

NU frate! Eu fac rău (în sensu că le vine rău)  celor care au mulți bani ...și le e frică că o să-i piardă!La ăia care se văd pe sacul de bani ...

De ce ți-e frică nu scapi ...spune o vorbă din popor ! Și dacă e să mori sărac ... așa o să fie !Soarta nu poate fi schimbată, decât, prin fapte bune ...

Hai, spune-mi ce fapte bune ai făcut azi ...să văd, poate te iert!:rade:

Link spre comentariu
Just now, elmar said:

NU frate! Eu fac rău (în sensu că le vine rău)  celor care au mulți bani ...și le e frică că o să-i piardă!La ăia care se văd pe sacul de bani ...

De ce ți-e frică nu scapi ...spune o vorbă din popor ! Și dacă e să mori sărac ... așa o să fie !Soarta nu poate fi schimbată, decât, prin fapte bune ...

Sa inteleg ca ai tendinte de tradator............vezi sa nu te raporteze vreun tovaras brigadier la tatucu' vostru,ca te mananca canalu'

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 1 minut, elmar a spus:

Fac o faptă bună , îți spun că esti penibil si un communist ...țit, pe care il ..te grija de alții.

Mulțumit ? 

Acum 9 minute, alex.cselenyi a spus:

Hmmm............zici ceva.........tov. Elmar n-o fi aflat ca suntem in secolul XXI......sau 21,pe intelesul tuturor.

Revenind la presedinte........pe langa ca e etnic german,deci nu e roman,nu este nici ortodox.........pfooaaaa.Si mai si face trafic de copii,are zeci de case,etc.,etc.,etc..........asa cum zice propaganda rosie.

Daaaa suge singele poporului român după ce a supt singele sibienilor .

Link spre comentariu

Așa  că îți dau frisoane ...ăștia, ”comuniști ” ca mine!? Ăștia sunt ăia care  o să-ți ia toată averea și o să te arunce în pârnaie!?:rade:

Ai grijă, că acum sunt unii(dar nu comuniști ) care fac același lucru ... și tu nu faci, decât să-i ajuți să se înșurubeze la putere!

Pe urmă o să vezi tu ce vipere ai ținut la sân!:96

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 7 minute, elmar a spus:

Așa e că îți dau frisoane ...ăștia ”comuniști ” ca mine!? Ăștia sunt ăia care ă să-ți ia toată avera și o să te arunce în pârnaie!?:rade:

Ai grijă, că acum sunt unii(dar nu comuniști ) care fac același lucru ... și tu nu faci, decât să-i ajuți să se înșurubeze la putere!

Pe urmă o să vezi tu ce vipere ai ținut la sân!:96

Cind o să vină " ăia " să imi ia averea ii astept cu un 308 win pe țeavă si încă cinci in încărcător , care pe care , voi avea un mic avantaj pentru că am și lunetă , nu stiu de ce dar cred că o să simt o satisfactie mai mare cind o să vad un cap de porc comunist explodind ,comparativ cu un cap de mistreț.

Editat de viobio
Link spre comentariu
Acum 1 minut, Faust2018 a spus:

Cind o să vină " ăia " să imi ia averea ii astept cu un 308 win pe țeavă si încă cinci in încărcător , care pe care , voi avea un mic avantaj pentru că am și lunetă .

Nici o grijă ...”aia” sunt prea mulți ...și tu unu,cu prea puține gloanțe!Așa s-au crezut și alții ...invincibili! Și ...totuși s-au înșelat amarnic!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări