Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cat costa sa ai masina?

Postări Recomandate

Vizitator viobio
Acum 4 minute, DjLeco a spus:

Vio, mai mergi si tu pe la biserica, cam multe ghinioane cu masinile...

Serios vb.

Leco , la ce donații umanitare fac eu cu citiva prieteni .......masinile noastre ar trebui să consume aer si să nu se defecteze niciodată .

Dacă tu crezi in prostiile cu masini duse la popă ..... înseamă că trăiești si gindesti ca ăia din evul mediu .

Dacă pe tine te ajută asta .....umple parbrizul cu cruciulițe si pune citeva icoane prin portiere sau lipite lîngă climatronic , la iarnă cind o să derapeze masina si .....poate te proptești intr-un stilp sau tramvai ....o să observi că nu te-au protejat obiectele de cult , te-au protejat " pernele " alea care se umflă instant .

Link spre comentariu
12 minutes ago, Faust2018 said:

Nu am habar , poate .....

Stiu cel putin douazeci de oameni care au Sprinter , ne vedem aproape zilnic , vad si masinile , mai stam de vorbă , toți se pling de ele , unul  singur care se invirte în același mediu de afaceri a renunțat la Sprinter si are duba Iveco , are duba Iveco de cinci ani si nu a bagat un leu in ea , doar consumabile .

Prin 2000 am fost nevoit sa ma tin de un Sprinter de la Bucuresti la Iasi. Eu eram cu un pasat. A ajuns la Iasi cu 30 min inaintea mea, in conditiile in care am fugarit pasatul ala si cu 160 in zonele unde se putea. De atunci am un respect pt marca asta cand le vad pe sosea. Se pare ca le-a atins si pe astea economia de piata.

Link spre comentariu
Vizitator viobio
1 oră în urmă, DjLeco a spus:

O sa fac si ceva filmari, daca mai aveti sfaturi, intrebari, le astept cu drag!

Pina in acest an nu am avut nicio pasiune/atractie pentru masini.

Nici acum nu pot sa zic ca am, neavind permis (din lipsa de interes) va dati seama cit de mult m-au interesat masinile...

Dacă mai vrei sfaturi 

Iarna , dacă soferul actual nu are experiență , dacă nu a șofat pe zăpadă , gheață , dacă se sperie , este bine să lase masina in parcare pină asfaltul este " la negru " , altfel este posibil să " boțească " mașina , le poate da pagubă si altora sau coplica viața .

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 3 minute, doru3160 a spus:

Prin 2000 am fost nevoit sa ma tin de un Sprinter de la Bucuresti la Iasi. Eu eram cu un pasat. A ajuns la Iasi cu 30 min inaintea mea, in conditiile in care am fugarit pasatul ala si cu 160 in zonele unde se putea. De atunci am un respect pt marca asta cand le vad pe sosea. Se pare ca le-a atins si pe astea economia de piata.

Stiu ca fuge , ăsta care il am acum are sase viteze , este mai slab in demaraj , prin 2006 aveam trei Sprintere , doua de 13mc si unu de 9mc , cu ăla de 9mc le dadeam rusine turismelor cind plecam de la semafor .In perioada aia mergeam des in Constanța , cu duba plina de marfă , uneori peste sarcină cu 300kg , fugem cu 155km/h , blană ! Atit putea că au viteza limitată din fabrică .

Ala cu care te-ai alergat probabil că avea limitatorul de viteză anulat , eu nu m-aș juca cu asa ceva , masina este mare , grea , dacă este si încărcată si trebuie sa frinezi brusc sau să eviți ceva ......Doamne ferește......

Ce este cam enervant la Sprinter , mai ales cind este încărcată , se balansează cam tare in lateral .

Link spre comentariu

Ala avea doar un sicriu (plin) si a zis sa ma tin de el, ca nu are treaba cu politia. Am preferat sa-l las in pace, nu era pe gustul meu felul lui de a conduce, dar lasand asta la o parte, masina mi-a facut o impresie buna, si de atunci nu prea imi pun mintea cu asa ceva la sosea. Altfel, degeaba era el nebun, daca nu avea cu ce.

Link spre comentariu
1 hour ago, Faust2018 said:

Leco , la ce donații umanitare fac eu cu citiva prieteni .......masinile noastre ar trebui să consume aer si să nu se defecteze niciodată .

Dacă tu crezi in prostiile cu masini duse la popă ..... înseamă că trăiești si gindesti ca ăia din evul mediu .

Dacă pe tine te ajută asta .....umple parbrizul cu cruciulițe si pune citeva icoane prin portiere sau lipite lîngă climatronic , la iarnă cind o să derapeze masina si .....poate te proptești intr-un stilp sau tramvai ....o să observi că nu te-au protejat obiectele de cult , te-au protejat " pernele " alea care se umflă instant .

Eu in general sint un om norocos (mai ales la schestii cumparate SH) si credincios in felul meu.

Fiecare cu felul lui.

La recomandari si sfaturi, ma refeream strict asupra masinii, nu a soferului.

Mercic!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 14 minute, DjLeco a spus:

Eu in general sint un om norocos (mai ales la schestii cumparate SH) si credincios in felul meu.

Fiecare cu felul lui.

Cum am spus mai sus , tu in orice esti mai bun decit alții , esti unicul ....alesul , superiorul ,cind cineva trebuie să poarte o discutie cu tine , intotdeauna trebuie să se considere pe locul doi și să te asculte supus , să noteze sfaturile si pildele tale .

La prăjituri sau artă abstractă te pricepi ?

In felul tău de credincios , conștiința te lasă , îți dă voie credința ta , să minți să răstălmăcești , să inventezi vorbe ? 

Eu am am pricipii mai simple   , niciodată nu ling unde am scuipat , tin minte si nu iert , cei care m-au facut albie de porci ,care mint despre mine sunt " prieteni " pe viață .

Editat de viobio
Link spre comentariu

Viorel, nu inteleg unde am etalat eu "superioritate" in aceasta discutie pe acest topic sau unde ori cu ce, am incercat sa fiu "mai bun, mai superior decit altii"...

Unde am dat eu  "sfaturi sau pilde" in acest topic?

Din contra, eu am cerut sfaturi si pareri, de la colegi, de la cei ce sint in masura sa ma sfatuiasca cu ceva, de la cei care au avut B5 sau cunosc masina asta...

In fine, no matter, multumesc oricum pentru sfaturile date, voi tine cont de ele!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 39 minute, DjLeco a spus:

Viorel, nu inteleg unde am etalat eu "superioritate" in aceasta discutie pe acest topic sau unde ori cu ce, am incercat sa fiu "mai bun, mai superior decit altii"...

Unde am dat eu  "sfaturi sau pilde" in acest topic?

Din contra, eu am cerut sfaturi si pareri, de la colegi, de la cei ce sint in masura sa ma sfatuiasca cu ceva, de la cei care au avut B5 sau cunosc masina asta...

In fine, no matter, multumesc oricum pentru sfaturile date, voi tine cont de ele!

,, de ceea ce am realizat pina acum si de ceea ce mi permit in viata, totul facut de unul singur neajutat de nimeni cu nimic pentru a ajunge unde am ajuns si a fi cine sint.

Eu nu depind absolut de nimeni cu absolut nimic, dar absolut nimic! :)"

Nu face pe .....ul cu mine . Pun si ceva print screen de pe WhatsApp ? 

Ti-am spus , suntem băieți mari ce dracu !!! Faci pe ăla modestul dar  urlă frustrarea in tine , inteleg asta , de cind este  lumea ăla care nu are ....are boală pe ala care are ......este natural .

Acum ceva timp te dadeai de ceasul morții că vrei să pleci din țară , că aici este totul de rahat , că nu reușești să stringi bani pentru o mașină , te-a ajutat Dumnezeu si ti-ai cumparat , ai vazut ? 

Editat de viobio
Link spre comentariu

Cica omul in viata are 2 mari bucurii...una cand cumpara masina si a doua, cand reuseste s-o vanda.Unii daca nu se lamuresc din primele doua, le repeta  :rade:

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 1 minut, doru3160 a spus:

Cica omul in viata are 2 mari bucurii...una cand cumpara masina si a doua, cand reuseste s-o vanda.Unii daca nu se lamuresc din primele doua, le repeta  :rade:

Eu mă bucur doar cind le vand :rade:

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 19 minute, doru3160 a spus:

Probabil pt ca ai avut prea multe, si ai devenit imun...cauta si tu alta sursa de bucurie, incearca cu femei :rade:

O să mă bucur cind o să cumpar un E34 .:dsgfds

Link spre comentariu

Viorel, daca tu consideri ca prin ceea ce ai postat mai sus, eu vreau sa par mai altfel te inseli.

Ce am spus acolo si ai quotat este strict meritul meu si da, ma laud cu el.

In momentul in care ajungi singur singurel, neajutat de nimeni dar absolut nimeni, sa ai un apartament cu 3 camere, un "cazan" de masina, niste bani pusi deoparte, 2 servicii, o sotie, un copil, aparatura de DJ si PC-uri in valoare de peste 10000 Euro (excluzind dotarile tehnice si de confort al apartamentului), toate chestiile cumparate numai de mine (la aparate si apartament ma refer) si platite de la 0, fara imprumuiri la banci si alte k-k-narii eu zic ca este ceva (cit de cit), pentru un copil care a fost crescut de bunica si de mama (fara tata).

Asta nu inseamna ca sint in masura sa dau sfaturi de viata altora, dar ma mindresc cu ce am realizat in viata, cel putin pina acum.

Ideea de a pleca din tara NU se referea la faptul ca EU nu pot sa string bani de o masina, ci generalizat (la oamenii de rind clasa mijlocie care a devenit acum clasa de jos).

Plecam din tara pentru a putea oferi copilului un trai mai bun, un sistem de invatamint mai bun, un sistem de sanatate mai bun, o sansa mai buna in viata, nu ca nu ma ajungeam eu cu banii, stai linistit, fara probleme sint om de peste x salarii medii pe luna, insa viitorul pute aici.

Eu mi-am trait traiul si mi-am halit malaiul cum se zice, insa generatiile ce urmeaza, nu prea le vad bine.

Apropos, din cite stiu pe baiatul tau vrei sa il trimiti la studii afara (daca nu l-ai trimis deja).

De ce nu il tii aici sa invete in scolile din .ro?!?

Daca doamne fereste (nu doresc nimanui, nici macar celui mai rau dusman, si nu te consider deloc dusman cu poate crezi) se imbolnaveste grav si trebuie internat in spital, ai incredere sa il duci in spitalele noastre de stat (excludem oportunitatea ca ai bani si il duci la particular), ia-o ca un om de rind, ce are in casa 2 salarii medii si o alocatie de 80 lei pentru copil?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări