UDAR Postat Mai 9, 2018 Partajează Postat Mai 9, 2018 (editat) De regulă ieșirea unui operațional nu se leagă direct la o sarcină capacitivă . Deci este teoretic obligatoriu ca R4 să fie acolo. Acu' că merge și fără ea sau ce valoare trebuie să aibă ..... e o altă discuție . Oooops ! abia acum am văzut postarea lui @sesebe ! Postarea la care am răspuns era pe pagina anterioară . Scuze, n-a fost nicio intenție de plagiat ! Editat Mai 9, 2018 de UDAR Link spre comentariu
Marian Postat Mai 9, 2018 Partajează Postat Mai 9, 2018 Pai si-a dat cu siguranta seama si Sesebe ca mie mi-ai raspuns. Nu contrazic cu nimic ce-ai zis, din contra, confirm. Singura observatie pe care o fac este regimul static de aici, din acest motiv si sugestia mea ca R4 putea lipsi, stiu ca a fost o chestie dusa usor la extrem de mine, dar cred ca s-a inteles scopul si motivatia. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 9, 2018 Partajează Postat Mai 9, 2018 No problem @UDAR, important este ca sa retina aceasta ideie cit mai multi cititori. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum