Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

parti TV E43

djbiluta

Postări Recomandate

TV E43 e vre-un tv epoca sau ce ? eu parca asa tin minte,dar daca dv nu dati mai multe detalii de ce s-ar obosi cineva sa ,,traduca ce vreti dv?eu am multe produse electronice si nu stiu cam tot ce am dar daca cineva ar cauta ceva exemplul dv si ar spune ,,cumpar parti TV E43 capac spate si placa video sunet,, este un tv romanesc cu tub alb negru din anii 60-70 etc,poate mi-as da si eu seama daca am sau nu,oricum daca e vorba de un tv vechi de acest gen nu am

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
24 minutes ago, modoran said:

Ar putea fi vorba de vreun tv de 43 inch, cine stie ce model. Placa "video sunet" poate fi mainul

personal cred ca e vorba de Electronica E43,dar cine sta sa ,,traduca,,

Link spre comentariu

Fabricat deceniul 6 (nu-mi aduc aminte anul precis) de catre uzinele Electronica Buc.Continea doua module video-sunet si sincronizare -baleiaj.Daca doriti si schema si alte detalii vi le postez.

Link spre comentariu
23 hours ago, andrei23 said:

Numai de misto esti bun Iuliane.

chiar nu fac misto,dar sant multi care arunca un cod in titlu si descriere,si acel cod generat de google te duce la o piesa de ,,avion,, si trebuie sa deduci tu ce cauta omul,si unii se mai mira intreband ,,chiar nu are nimeni?,,

Link spre comentariu
18 hours ago, PINTI said:

Cumetras, pune frate o poza cu acel TV, la care nu ai capac, sa vede si ochiu' nostru ce vrei tu sa cumperi.

Nu cred ca merita osteneala....

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări