Vizitator Postat Septembrie 14, 2020 Partajează Postat Septembrie 14, 2020 La 12.09.2020 la 18:54, raul_alexandru a spus: Cine doreste ajutor ma poate apela in privat, nu apelati la razvan, este un uricios, arogant !!!! Din pacate tine de confidentialitatea la locul de munca . Si pentru replica asta sigur nu o sa mai primesti raspunsuri de la mine . Link spre comentariu
raul_alexandru Postat Septembrie 14, 2020 Partajează Postat Septembrie 14, 2020 (editat) Ce loc de munca ma, am mai zis lucrez la IBM, nu intr-un kkt de atelier de 5 mp pentru 35 de lei pe zi sa lipesc o dioda....e un forum, daca vrei sa ajuti bine daca nu iarasi bine, si cat pentru replica o meriti. Orice forum pe net inclusiv KB-uri daca sti ce inseamna, se discuta pe larg probleme, si se impart sfaturi, tu crezi ca eu daca am intrat aici am venit sa-ti fur tie painea prietene ??? Hai pa si nu mai fi ofensat ca iti trece. edit am uitat sa zic, te-am apelat in privat strict referitor la cea ce spui tu " confidentialitatea la locul de munca " sa nu cumva sa supar pe cineva si nu uita ca tu ai fost acela care a spus ca am sanse sub 1% sa reusesc, uite ca am reusit Editat Septembrie 14, 2020 de raul_alexandru Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 14, 2020 Partajează Postat Septembrie 14, 2020 Locul meu de munca .Intelegi la ce ma refer ? Nu al tau .Nu imi pasa de locul tau de munca . Greu tare . Aroganta te impiedica sa intelegi . Link spre comentariu
raul_alexandru Postat Septembrie 14, 2020 Partajează Postat Septembrie 14, 2020 Hai sa nu dezvoltam subiectul ca nu are rost, atac la persoane necunoscute nu isi au rostul nu te-am jignit, nici tu pe mine, au fost doar schimb de replici dar hai sa le uitam...pace! Link spre comentariu
raul_alexandru Postat Septembrie 14, 2020 Partajează Postat Septembrie 14, 2020 12 minutes ago, razvan-l1 said: Locul meu de munca .Intelegi la ce ma refer ? Nu al tau .Nu imi pasa de locul tau de munca . Greu tare . Aroganta te impiedica sa intelegi . La locul tau de munca ma refeream... citeste cu atentie ce scriu, nu doar ce doresti tu " crezi ca eu daca am intrat aici am venit sa-ti fur tie painea " Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 14, 2020 Partajează Postat Septembrie 14, 2020 Tovarase IT " protectia datelor " nu-ti spune nimic ? Vad ca insisti sa fii greu de nuca . E service de producator .Nu ai ce fura in acest caz . Link spre comentariu
raul_alexandru Postat Septembrie 14, 2020 Partajează Postat Septembrie 14, 2020 2 minutes ago, razvan-l1 said: Tovarase IT " protectia datelor " nu-ti spune nimic ? Vad ca insisti sa fii greu de nuca . E service de producator .Nu ai ce fura in acest caz . te-am inteles foarte bine de la inceput....anyway sa ai o zi buna Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 14, 2020 Partajează Postat Septembrie 14, 2020 Star light,don't fight ! Link spre comentariu
raul_alexandru Postat Septembrie 14, 2020 Partajează Postat Septembrie 14, 2020 1 minute ago, adydep said: Star light,don't fight ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 14, 2020 Partajează Postat Septembrie 14, 2020 Acum 8 minute, raul_alexandru a spus: te-am inteles foarte bine de la inceput E clar . Dorinta de a insulta tipica noilor veniti . Hai cu diploma dom injiner ,ca omu' . . . . . . Link spre comentariu
raul_alexandru Postat Septembrie 14, 2020 Partajează Postat Septembrie 14, 2020 3 minutes ago, razvan-l1 said: E clar . Dorinta de a insulta tipica noilor veniti . Hai cu diploma dom injiner ,ca omu' . . . . . . Tu ai fost primul cu insulta, " sanse sub 1% sa reusesc ", " in privat ( " nu se poate " ) sti despre ce vorbesc... dar din nou, las-o asa....opreste-te ! zi orice altceva, dar nu mai dezvolta subiectul asta... rog pe cineva sa ma scoata din forum eventual... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 14, 2020 Partajează Postat Septembrie 14, 2020 Ce ai cautat aici ?! Am avut dreptate cand am scris ce am scris . . . . Din pacate a fost sters . Link spre comentariu
raul_alexandru Postat Septembrie 14, 2020 Partajează Postat Septembrie 14, 2020 (editat) 11 minutes ago, razvan-l1 said: Ce ai cautat aici ?! Am avut dreptate cand am scris ce am scris . . . . Din pacate a fost sters . Am venit sa-mi repar televizorul, si am reusit fara ajutorul tau STOP !!! ca te faci de rahat singur pe aici, daca mai spui ca ti-a fost sters comentariul oprestete....nu te mai baga naiba nimeni in seama Editat Septembrie 14, 2020 de raul_alexandru Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 14, 2020 Partajează Postat Septembrie 14, 2020 Pari a fi saormar dupa cum scrii . Link spre comentariu
raul_alexandru Postat Septembrie 14, 2020 Partajează Postat Septembrie 14, 2020 Just now, razvan-l1 said: Pari a fi saormar dupa cum scrii . Nu stiu ce inseamna " saormar " sorry. Pa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum