Marian Roman Postat Mai 4, 2018 Partajează Postat Mai 4, 2018 Salutare din nou! acest tv este echipat cu placa de baza Vestel 17MB95S, imagine ok doar ca nu are sunet "nu scoate semnal nici pe casti". nu am gasit nimic defect pe placa... ar putea fi din soft? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 6, 2018 Partajează Postat Mai 6, 2018 Da poate fi din dump Link spre comentariu
Marian Roman Postat Mai 6, 2018 Autor Partajează Postat Mai 6, 2018 Acum 15 minute, Harhas Florin a spus: Da poate fi din dump Gasesc undeva dump-ul? Link spre comentariu
Marian Roman Postat Mai 6, 2018 Autor Partajează Postat Mai 6, 2018 V500HJ1-LE1 Rev C1, atat scrie pe el. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 6, 2018 Partajează Postat Mai 6, 2018 Din pacate nu am dump pentru acest panel , eu am doar pentru VES315UNDL-01 , mai asteapta poate are cineva dump Link spre comentariu
Marian Roman Postat Mai 9, 2018 Autor Partajează Postat Mai 9, 2018 am incercat diverse dump-uri de pe remount aud dar fara succes. pentru 25 de lire nu merita... am comandat o alta placa! Link spre comentariu
Marian Roman Postat Octombrie 9, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2018 S-a rezolvat prin inlocuirea placii. insa am o intrebare, se poate modifica imaginea de boot sa nu fie afisata pe tot ecranul? se vede urat de tot, iar la partea de smart nu merge nimic... nu are nici browser de navigare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum