Vizitator Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 Salut, l-am avut la ElectroJOB dar nu s-a aratat nimeni interesat. CITAT: Posted Sunday at 01:08 PM Salut, a venit fara niciun program si nici nu am reusit sa-l reprogramez. Nu are riplu pe alimentari, deci exclud condensatorii. Daca cineva doreste sa faca o interventie la domiciliu sa ma contacteze pe MP. Azi vine sa-l ia dar as vrea sa-mi spuneti in ce zona e defectul si ce pret ati cere voi. Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 (editat) Un "Dorel" a incercat actualizarea firmware-ului si a dat'o'n ... bara ? Ai si receiver de la xxx sau cablul TV intra direct in TV ? Trebuie sa selectezi Cablu, apoi selectezi operatorul, in cazul tau fiind xxx , apoi ii dai scanare COMPLETA, tu nu umblii la acele frecvente si poti activa si scanare oarba. Editat Mai 3, 2018 de leoncris Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 Daca nu merge nici pe HDMI procesorul e ouat, se intimpla des la sasiul asta LD91A cind e folosit necorespunzator pe HDMI..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 L-a luat, mai bine va intrebam inainte sa-l postez la JOB. Multumesc oricum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum