florynyk Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 salutare, dragi oameni am un generator Honda pe benzina de 5,5 kw are iesiri de 380v si220v si nu mai scoate tensiune, poate sa ma ajute cineva cu ceva? am verificat carbuni de pe rotor, sunt ok; am schimbat avr-ul si tot asa nu scoate nimic, nu stiu ce sai fac, o schema sau ceva un sfat de unde sa incep sau ce sa mai verific, va rog frumos ajutati-ma, o zi frumoasa sa aveti. Link spre comentariu
florynyk Postat Mai 25, 2018 Autor Partajează Postat Mai 25, 2018 am rezolvat problema. Link spre comentariu
validae Postat Mai 25, 2018 Partajează Postat Mai 25, 2018 Dacă nu spui și cum, e doar o constatare inutilă pentru ceilalți care vor avea aceeași problemă... Link spre comentariu
shurubel Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 ..nici nu cred ca o sa spuna.. ca daca nu i-a raspuns nici lui.. nimeni... e scor egal.. zero zero. Link spre comentariu
florynyk Postat Septembrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2018 La 25.05.2018 la 18:48, florynyk a spus: am rezolvat problema. Extinde Am alimentat cu c.a. regulatorul de tensiune si generatorul scotea curent, deci defectul era bobinajul de pe generator l-am dus la bobinat si am rezolvat problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum