Toni Marginean Postat Mai 2, 2018 Partajează Postat Mai 2, 2018 Stie cineva modul de resetare a parolei la acest tv? A fost adus de la un hotel si nu se poate reprograma. Exista si telecomanda originala. Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 http://www.filehost.ro/3172827643/usermanual_LED8324F_LUCANI_2_032012_pdf/ Pag.30 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 3, 2018 Autor Partajează Postat Mai 3, 2018 (editat) Am spus ca exista si telecomanda! Astept sa vina fiul meu deseara sa-mi traduca, din germana, ce am de facut si comunic rezultatul. Hotel Einstellungen Dies ist ausschließlich für Hotels und nicht für den privaten Gebrauch. Deci este nevoie de service mod! Editat Mai 3, 2018 de Toni Marginean Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 Toni , spune cu ce MB este echipat . Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 3, 2018 Autor Partajează Postat Mai 3, 2018 Merg la client deschid aparatul si postez. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 4, 2018 Autor Partajează Postat Mai 4, 2018 Clientul a tot introdus la coduri de 4 cifre pana s-a deblocat. Acum astept sa-i apara alte probleme ca sa-l pot demonta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum