invest20042001 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 (editat) ..........................................editat.............. Eu trec des prin zona si da, de multe ori este o masina de politie parcata acolo dar politistul ori doarme, ori e cu nasul in telefon, oricum nu il intereseaza, el asteapta sa iasa din tura. Azi, tot acolo, era si un echipaj de la " control trafic", astia au treaba cu transportatorii.... Ce credeti, cu cateva sute de metri inainte de echipaj, erau tirurile oprite pe dreapta ca la vama in zi de mare sarbatoare. Culmea, cei de la control trafic ii vad pe cei opriti pe marginea drumului dar fiind OPRITI, nu se duc la ei sa ii ia la intrebari pentru ca ...ei nu circula, ei sunt OPRITI............. Va dati seama ca si aia cu tirurile, daca erau in regula cu actele, nu opreau......... asa ceva, asa tara, asa legi.................... Editat Mai 4, 2018 de validae Sper să nu mai fie nevoie de editări pe viitor.......ai fost avertizat Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 13 hours ago, Victor said: Eu cred ca s-ar putea rezolva simplu , cu o razie " ca la carte " in acea padure . Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 3, 2018 Autor Partajează Postat Mai 3, 2018 (editat) Acum 20 ore, daniels a spus: Rezovare - trupele OMON ONE man , ONE shoot . E simplu , pentru cei ce nu cunosc amănuntele ( nepublice ) a legilor privind contraterorismul / antiterorismul ( legi extrem de cele mai foarte eficiente / moștenite / inspirate din epoca ocupației sovietice , asta ca să folosesc oficial absolutul " relativ " în frumoasa frază de mai sus ) ) , aplicate cu pragmatism și consecvență : nu se negociaza niciodată nimic și niciodata nu protejează ostaticul . Poate că pare inuman ( nu doresc nimănui să aibă rude în asemenea situații ) , oarecum pare indecent sau nedemocratic , dar ... e o opțiune conștientă , cu rezultate finale foarte bune ( ??? ) din punct de vedere al eficienței . De aia nu există și nu pot exista vreodată acțiuni teroriste de " succes " pe teritoriul patriei noastre , deoarece așa zisii teroriști nu au ce negocia / nu pot spera că se poate câștiga ceva în domeniul imaginii sau in plan material . Comunicarea este esențială , iar în zonele cu pricina din start se bruiază absolut orice comunicare RF , inclusiv coordonatele GPS etc . Desigur , doar cei implicați ( băieții buni ) în lupta contrateroristă pot comunica între ei , deoarece există soluții tehnice ( intotdeauna temporare ) care nu permit bruierea sau interceptarea tehnicii de comunicare . Este ceva firesc , oarecum de inspirație licuricistică , o tehnologie " sensibila " evident pe bani grei , evident de la aliatul strategic și transatlantic . Totul se bazează pe o criptare foarte performantă , de genul full DSP și clasicul salt în frecvență însoțită de o comunicare directivă doar pe verticală , aproape interceptabilă , fără emisie cu lobi laterali etc , folosind doar sateliti geostrategici și transatlantici " proprietari " având transponderi dedicați etc . Editat Mai 3, 2018 de Victor Corectie Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 (editat) Asa e, musai bruiaj si trupe speciale sa sparga la nara niste cioreti intepatori de cauciucuri. De aia nu are ursu coada. Sper ca stiti de gluma. Editat Mai 3, 2018 de Sharky Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 Sa va povestesc cum mi-au spart masina intr-o curte din centrul Bucurestiului, cum mi-au furat gaenta din piele, bani, chei, carduri, acte, mi-au spart un geam lateral, cum l-au gasit dupa 2 ani, cum mi-au pus poza lui pe masa, cum mi-au spus cine e... ? Si ghici, procurorul nu a dispus inceperea urmaririi penale, pentru un recidivist ordinar. De ce? Pentru ca singura amprenta viabila era pe exeriorul vehiculului. Deci, un recidivist spargator de masini a intrat pe poarta intr-o curte, s-a rezemat de masina si s-a legat la sireturi. Nu, nu el a spart masina, nu el a furat geanta de pe scaunul din dreapta... desi a mai fost sparta inca o masina, in conditii asemanatoare in seara aia, la diferenta de minute, tot de el. Intre timp, eu am platit tot. Si am uitat sa platesc gunoi 3 lei, si mi-au somatie titlu executoriu acasa. Hai mai bag-un paharel... !!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 4, 2018 Partajează Postat Mai 4, 2018 Intreb si eu respectuos care e rostul acestui topic si singurul raspuns e stergerea. E mai bine sa ne lamentam ca babele, sa o dam pe politica , sa ne denigram tara, ba ca e de cacat , ba ca parlamentul e de vina, ba ca totdeauna e altcineva de vina. Hai sa bocesc si eu. Moderatoare de ce e mai condamnabil un recidivist ordinar fata de un "respectabil " om al muncii? Eu mi-am lasat masina peste drum de magazinul dioda in parcarea intreprinderii care era pe dreapta (cand stateai cu spatele la magazin) un pic oblic. Parcarea era destul de goala si am pus-o cam la 2 metri in dreptul acelui punct de control de la poarta. Tin minte si acum ca avea un geam mare prin care se vedea paznicul si inca un om cel putin care casca gura. Erau in interiorul intreprinderii, salariati. Am stat 10 minute si nu am lasat nimic vizibil la interior, n-am blocat sau jenat pe nimeni, iar cand m-am intors portbagajul era deschis. Probabil ca nu le ajungea salariul. Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 4, 2018 Partajează Postat Mai 4, 2018 18 hours ago, Victor said: ONE man , ONE shoot . Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 4, 2018 Partajează Postat Mai 4, 2018 Rolul evident e sa stim si sa ne ferim! Link spre comentariu
morocanosul Postat Mai 4, 2018 Partajează Postat Mai 4, 2018 On 5/2/2018 at 10:01 PM, GEO 53 BN said: Pai daca politia e depasita, n-ar fi mai bine ca cetatenii care au automobil sa aiba si o arma de foc? In felul asta s-ar putea apara singuri,ca pina vine politia, esti mort si ingropat. Ma intreb de ce li se cauta in coarne detinutilor? Se pling de conditiile inumane din puscarii! Cine mama dracului i-a impins sa comita tilharii,furturi si alte faradelegi,ajungind la ''gherla''? Ia sa fie pusi la munca cite 12 ore pe zi si sa primeasca de mincare lături si alea odata pe zi. Sa-i vezi apoi cum si-ar blestema zilele! Dupa noile legi,se preconizeaza ca infractorii condamnati DEFINITIV la puscarie,sa poata sa-si execute sentinta...la domiciliu(!!!),in ..week-end(!!!)...etc ! Doar nu vrei sa ajunga infractorii o ''specie'' pe ...cale de disparitie'',sa ''migreze'' din cauza conditiilor proaste de detentie...! Link spre comentariu
Vizitator Adrian Andrei Postat Mai 5, 2018 Partajează Postat Mai 5, 2018 In 2010 plecasem la pescuit cu niste prieteni in FINLANDA. Eu si cu pestii evoluam paralel, niciunul nu se apropie de undita mea, nici eu de ei daca nu-s prajiti pe gratar, dar ma duceam acolo cu prietenii ca sa ne facem vacanta. Intr-o parcare in padure ne-am pomenit cu rotile taiate, la ambele masini. Cineva a vazut miscare prin tufisuri si a scos pusca de vanatoare si a descarcat foc in aer (era un sicilian cam ne-dus la biserica, mai dus la tribunal). Cei din tufisuri au fugit ca sobolanii si am auzit clar, in dulcea limba romaneasca "are pusca, ma!" Se vede treaba ca importurile ajung pe piata romaneasca doar la termenul de expirare... In 1993 m-am intors pentru o vacanta scurta la mare (in Ro). Pe langa Constanta mi-a sarit un zigeuener mititel in fata masinii, ca sa-si ia bani de despagubire. S-a terminat repede si fara multe discutii cu politia, dar am aflat astfel ca metoda cambodgienilor care se aruncau in fata masinilor cu numere de CD ajunsese si in Romania. Traiesc azi in fundul moldovei si citesc uneori despre "metoda accidentul". Si pe soacra-mea a sunat-o unul in ziua de pensie pe telefonul fix ca sa-i ceara sa vina repede cu bani, ca-i belea, merge nepotul la puscarie pentru accident... S-a intamplat sa-i iau telefonul si sa apuc sa vorbesc eu si a inchis imediat. Manevra asta se facea in Italia prin anii 80. Adesea sunt in dezacord cu ce comenteaza morocanosul, dar cum mama dreaqului sa nu fii la fel de morocanos ca el: 23 hours ago, morocanosul said: Dupa noile legi,se preconizeaza ca infractorii condamnati DEFINITIV la puscarie,sa poata sa-si execute sentinta...la domiciliu(!!!),in ..week-end(!!!)...etc ! Doar nu vrei sa ajunga infractorii o ''specie'' pe ...cale de disparitie'',sa ''migreze'' din cauza conditiilor proaste de detentie...! Link spre comentariu
alcon Postat Mai 9, 2018 Partajează Postat Mai 9, 2018 Pentru a se diminua fenomenul Sinesti ar trebui aplicata metoda Rudy Giuliani, adica, trebuiesc dati afara 80% din capii Politiei de sus in jos. Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 9, 2018 Partajează Postat Mai 9, 2018 2 hours ago, alcon said: Pentru a se diminua fenomenul Sinesti ar trebui aplicata metoda Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Militienii nu-s in stare de nimic,ca rahatu' de mincat. Un cetatean pune mina pe un ''manglitor,''prin asupra faptului si cheama (caraliu) militianu' pentru al preda cu acte si bagaje. Pe drum, militianu-l scapa,cum mama dracului ,numa el stie. Cetateanu' se adreseaza organelor in drept si se intereseaza de soarta hotului. De la militie i se spune ca acolo n-a ajuns nici un coleg de-al lor cu vreun hot. S-atunci cum pot fi calificati incompetentii de ''caralii'' in frunte cu mai marele lor? Nu sint americanii mai eficienti decit toti altii politisti de aiurea? Asa ar trebui si la noi! L-ai prins si din nebagare de seama,iti scapa.Îl somezi si daca nu se conformeaza,foc de voie,fara avertisment. Sa-i vezi numa cum s-ar caca pe ei de frica! Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Acum 2 ore, GEO 53 BN a spus: .....................Îl somezi si daca nu se conformeaza,foc de voie,fara avertisment. .................. Nu ti se pare ca te contrazici? Nu ca n-as fi deacord cu metoda dar .....care metoda? Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 10, 2018 Autor Partajează Postat Mai 10, 2018 Unii se plictisesc acasa ... Dreptul la viata este sacru , indiferent de parerea unora . Nimic nu scapa nepedepsit . Evident , ma refer la cei ce au talharit oameni cinstiti . Ei vor primi rasplata divina dupa faptele savarsite . E simplu . Link spre comentariu
Postări Recomandate