vergil Postat Mai 2, 2018 Partajează Postat Mai 2, 2018 Stiu ca mai este un topic cu acest tv , dar intreb aici despre problema mea . Tv-ul afiseaza initializare si asa ramane . Am inteles din celelalte topicuri ca trebuie rescrisa memoria SPI , 24Q64 . Am programator CH431A . Vreau sa -mi spuneti daca merge scris cu acesta . M-am uitat in lista lui CH341 si am vazut ca este un W24Q64BV , dar nu stiu daca este acelasi cu 24Q64 . Sau daca este alta posibilitate fara a o da jos de pe placa . Daca nu este o dau jos . Va multumesc . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 2, 2018 Partajează Postat Mai 2, 2018 Megre scris spi 25Q64 cu CH341A , cred ca merge scrisa direct in circuit cu clestisorul , incearca sa o rescrii cu acelasi continut Link spre comentariu
vergil Postat Mai 2, 2018 Autor Partajează Postat Mai 2, 2018 (editat) Cu acelasi continut nu a vrut Dupa trei scrieri , cu binuri luate de pe forum , l-am nimerit. Functioneaza ok . Multumesc domnule Florin . Dati-mi o adresa de unde pot comanda ceva clestisori . Sau macar denumirea corecta . Editat Mai 2, 2018 de vergil Link spre comentariu
modoran Postat Mai 2, 2018 Partajează Postat Mai 2, 2018 https://www.tme.eu/ro/details/pom-5250/clipsuri-de-testare/pomona/5250/ Se gaseste evident si varianta "clona china" mai ieftina si de mai proasta calitate. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 Pomona5250 sau pomona5260 eu am luat de la miv...... si unul sa defectat si unul este inca bun am luat 2buc acu 2 ani unul este mai bun si unul mai rau asa sa nimerit la mine sunt china , cele originale tin mult mai mult Link spre comentariu
vergil Postat Mai 15, 2018 Autor Partajează Postat Mai 15, 2018 La un alt tv , acelasi tip , Venga , cautarea canalelor digitale , pe cablu , memorarea se face de la program nr 800 . Se poate face sa inceapa memorarea de la program nr 1 ? Din telecomanda dau pe 1 . afiseaza ca am facut comanda dar , ramane tot acolo . Tv este al unor batrani , si stiti cum e , ei stau mai rau cu prg de multe cifre . Ar vrea de la 1 , si nu pot sa-l fac nici cum . Ma gandeam ca poate este ceva de modificat prin meniul service , dar nu stiu nici acolo care este secventa de intrare . Va multumesc Link spre comentariu
attilaa0 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 (editat) Nici eu nu am reusit,desi la un vortex care are acelasi meniu am vazut ca era de la 1.La venga nu am vazut ,si cred ca e primul vortex la care vad ca e de la 1,am mai multe poze unde este tot asa de la 800.Poate stie cineva secretul. Iata si dovada. Editat Mai 15, 2018 de attilaa0 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum