Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Venga VG32DTV3

Postări Recomandate

Stiu ca mai este un topic cu acest tv , dar intreb aici despre problema mea .

Tv-ul afiseaza initializare si asa ramane . Am inteles din celelalte topicuri ca trebuie rescrisa memoria SPI ,  24Q64 .

Am programator CH431A . Vreau sa -mi spuneti daca merge scris cu acesta .  M-am uitat in lista lui CH341 si am vazut ca este un W24Q64BV , dar nu stiu daca este acelasi cu 24Q64 .

Sau  daca  este alta posibilitate  fara a o da jos de pe placa .  Daca nu este o dau jos .

Va multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vergil

3

• Florinel TV

2

• attilaa0

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Megre scris spi 25Q64 cu CH341A , cred ca merge scrisa direct in circuit cu clestisorul , incearca sa o rescrii cu acelasi continut

Link spre comentariu

Cu acelasi continut nu a vrut 

Dupa trei scrieri , cu binuri luate de pe forum , l-am nimerit.

Functioneaza ok .

Multumesc domnule Florin . Dati-mi o adresa de unde pot comanda ceva clestisori . Sau macar denumirea corecta .

Editat de vergil
Link spre comentariu

Pomona5250 sau pomona5260 eu am luat de la miv...... si unul sa defectat si unul este inca bun am luat 2buc acu 2 ani unul este mai bun si unul mai rau asa sa nimerit la mine sunt china , cele originale tin mult mai mult

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

La un alt tv , acelasi tip ,  Venga , cautarea canalelor digitale , pe cablu , memorarea se face de la program nr 800 . 

Se poate face sa inceapa memorarea de la program  nr 1 ? Din telecomanda dau pe 1 . afiseaza ca am facut comanda dar , ramane tot acolo .

Tv este al unor batrani , si stiti cum e , ei  stau mai rau cu prg de multe cifre . Ar vrea de la 1 , si nu pot sa-l fac nici cum . Ma gandeam ca poate este ceva de modificat prin meniul service , dar nu stiu nici acolo care este secventa de intrare .

Va multumesc 

Link spre comentariu

Nici eu nu am reusit,desi la un vortex care are acelasi meniu am vazut ca era de la 1.La venga nu am vazut ,si cred ca e primul vortex la care vad ca e de la 1,am mai multe poze unde este tot asa de la 800.Poate stie cineva secretul.

Iata si dovada.

untitled.JPG

Editat de attilaa0
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări