Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invertor sudura Brico Line BR172

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Pe partea de driver aceste invertoare au trafuri toroidale...foarte bune si fara probleme. Nu sunt incastrate in rasina si se pot rebobina foarte usor in caz de nevoie. Am acest invertor cu traful driver original.

Si da...merge inlocuit cu traf de Telwin. Daca se monteaza pe fata se inverseaza intre ele piciorusele 1-8 reprezentand primarul. E bine sa fie montat pe fata ca sa stea in bataia ventilatorului si sa aiba racire. Daca se monteaza pe dos nu se mai inverseaza nimic.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Din cate am reparat la nici unul nu am avut probleme  cu trafo-driver, in schimb trebuie verificate cu atenție componentele smd de după transformator.

Eu in general daca găseam o componenta dusa schimbam totul in drivere, știu ca e munca de "chinez" dar decât sa  pui piese la întâmplare si sa-ti pocnească din prima nu se merita.

Dar fără osciloscop e greu de reparat, poate găsești sa împrumuți de la cineva si după aceea vorbim altfel.

Am prin pod o placa completa cu igbt-urile duse + una descompletata, poate i-mi fac timp după sărbători, si lucram in paralel.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări