Vlad Cristian Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 (editat) Salutare! Vreau sa le pun burete cofrat de 200x100cm 40 mm grosime la boxele mele Unitra 75 si nu stiu daca o sa-mi ajunga o placa de 200x100cm la cele doua boxe... Inaltime 60; latime 33; adancime 23 si vreau sa pun pe cei 3 pereti (spate si lateral si jos sau sus) Editat Mai 6, 2018 de nomikos Link spre comentariu
Shambala Postat Mai 2, 2018 Partajează Postat Mai 2, 2018 Si nu poti lua un creion si o hartie ca sa calculezi suprafata interioara ...? Oricum, subiectul ttrebuie mutat la "Boxe si Difuzoare". Link spre comentariu
hbi Postat Mai 4, 2018 Partajează Postat Mai 4, 2018 De ce vrei sa bagi burete cofrat? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 6, 2018 Partajează Postat Mai 6, 2018 On 5/1/2018 at 9:28 PM, Vlad Cristian said: Salutare! Vreau sa le pun burete cofrat de 200x100cm 40 mm grosime la boxele mele Unitra 75 si nu stiu daca o sa-mi ajunga o placa de 200x100cm la cele doua boxe... Inaltime 60; latime 33; adancime 23 si vreau sa pun pe cei 3 pereti (spate si lateral si jos sau sus) Nu te obosi, cumpara niste minet si pune-i o paturica de 4cm pe spatele incintei acustice. Va fi suficient pentru atenuarea undelor stationare. Nu-i pune prea mult si nu obstructiona componentele port bass reflex, in speta nu acoperi caile spre porturile de bass. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum