george291046 Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 Salut meșterimea română ! Am un TFK model T32FX287DLBPX, care de un timp prezintă următorul fenomen : la orice apăsare a tastei V+ sau V- volumul sonor crește până la val maximă ! Am descoperit că nu se oprește din creștere decât apăsând tasta MENU ! Pentra reduce volumul, apăs tasta V- și imediat tasta MENU deci. A mai întâlnit careva fenomenul ăsta ? Se rezolvă prin rescrierea softului de bază, sau mă chinui cu el așa ? Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 Schimba butoanele de la PLUS sau MINUS. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 Keyboard defect fizic . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 Cred ca din telecomanda face comenzile corect , keyboard defect Link spre comentariu
george291046 Postat Mai 2, 2018 Autor Partajează Postat Mai 2, 2018 Mulțumesc băieți ! Așa era, butonul unic era într-o poziție ciudată, în urma ștergerii prafului ! Topic închis ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum