Mircea Postat Martie 12, 2021 Partajează Postat Martie 12, 2021 Dar de unde? Aceleasi expresii exista si in alte limbi. Si nu putem vorbi de aport politic. Sunt expresii folosite de unii sau nu. Atata tot, nimic special sau de incriminat. Link spre comentariu
icar Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Acum 16 ore, Mircea a spus: Aceleasi expresii exista si in alte limb "Tovarasa, da' si Gigel a rasturnat calimara, nu numai eu" " Până când să n-avem şi noi faliţii noştri?... Anglia-şi are faliţii săi, Franţa-şi are faliţii săi, până şi chiar Austria-şi are faliţii săi.. " Totusi, cam ce ar insemna plan de rezilienta, in afara de o exprimare snoaba? Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 La 13.03.2021 la 14:12, icar a spus: "Tovarasa, da' si Gigel a rasturnat calimara, nu numai eu" " Până când să n-avem şi noi faliţii noştri?... Anglia-şi are faliţii săi, Franţa-şi are faliţii săi, până şi chiar Austria-şi are faliţii săi.. " Totusi, cam ce ar insemna plan de rezilienta, in afara de o exprimare snoaba? Chiar ca imi place ca mai toti politicienii uita de cuvantul "redresare" dar asta cu "rezilienta" il tin minte intodeauna atunci cand se lauda cu PNRR! Link spre comentariu
icar Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Redresare? Ce e aia? Poate ai vrut sa scrii ...rezilienta! Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 La 15.03.2021 la 15:52, icar a spus: Redresare? Ce e aia? Poate ai vrut sa scrii ...rezilienta! Na, am aflat ca esti politician! Link spre comentariu
morarul Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 La 15.03.2021 la 19:52, icar a spus: Redresare? Ce e aia? Poate ai vrut sa scrii ...rezilienta! Na, şi ce bine i-ai făcut curentului alternativ, dacă l-ai redresat? E cumva mai potent acum? E mai uşor de strunit? E un fel de Mărie, cu altă pălărie. Nu mai sunt semisinoide sub axa Ox, deci negative, şi totul este deasupra, deci cu plus. Curat cîştig! Sper că ştiți de glumă! Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 18, 2021 Partajează Postat Martie 18, 2021 Acum 13 ore, morarul a spus: semisinoide sub axa Ox, deci negative, şi totul este deasupra, deci cu plus. Asta la redresarea bialternanta! Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 18, 2021 Partajează Postat Martie 18, 2021 "Semisinusoide"... Am mai zis că mai bine trecem complet pe limba engleză decât cu struţocămila de azi.Una scriem şi alta citim!! Link spre comentariu
Postări Recomandate