Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparate radio tranzistorizate dinainte de anii 90

doru3160

Postări Recomandate

1-"Thomas" de Electronica Bucuresti, anii '90:

Scuze, nu vrea sa le incarce fiind prea mari.

Va dau linkul, pt ca am mai urcat acolo de ceva timp, inclusiv azi si va dau si link-ul grupului de FB "Electronica romaneasca":

-http://suntemromania.blogspot.ro/p/blog-page_23.html

-https://www.facebook.com/groups/155621714793317/

La ceea ce am expus din colectia mea, daca aveti intrebari va raspund cu cea mai mare placere aici, iar cine doreste sa downloadeze foto din ele si sa le expuna aici, cu mare drag.

Mie imi este groaza sa stau sa le micsorez.

Link spre comentariu

Salut!

Nu, m-am chinuit ceva sa fac rost de toata seria, chiar daca din ea lipsesc unele variante.  Cel mai greu a fost cu deck-ul CD350 care este foarte rar. Deocamdata nu vreau sa vind nimic, ba mai mult decit atit o sa fac un clip cu ele functionale si  o sa-l postez pe you tube, iar daca totusi vreodata le voi da, atunci le voi da pe toate impreuna.

Apreciez munca dvs de la "Suntem Romania".

Link spre comentariu

Nu știu dacă aici trebuie să să postez ca să mă mândresc cu ce am găsit în piață săptămâna trecută. E un monument al tehnicii germane de ani 50. Un emițător-receptor de armată construit în așa fel încât cred că că poate fi scăpat și din avion fără probleme majore. Totul pare în regulă cu el și am identificat și conexiunea de alimentare. Dar nu știu cu ce tensiune să încerc să-l alimentez. În interior, firele roșu și albastru mai groase ce vin de la mufă au pe placă un condensator electrolitic pe 40V. Deci bănuiesc o alimentare în cc. pe la max.24V (ca să poată fi și pe baterii portabile) 

post-222728-0-43094000-1452714151_thumb.jpg

Link spre comentariu

Buna seara ! Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie .

Am si eu un aparat de radio .... l-am primit de la un verisor ....

Este Major TSD1515 STEREO FM/MW TUNNER

Ce parere aveti despre acest aparat ?

Posted ImagePosted Image

Posted ImagePosted ImagePosted Image

Editat de Raresh Alexa
Link spre comentariu

Am vazut topicul ..... imi place foarte mult acel amplificator AS8000 ...... stiti cumva daca mai sunt sanse sa mai gasesc undeva , acest amplificator ?

Prima data am vrut sa postez acolo acest radio ..... dar nu am vrut sa va supar cu ceva ... :)

Editat de Raresh Alexa
Link spre comentariu

Nu ai fi suparat pe nimeni daca postai acolo pentru ca acel topic tocmai acestor aparate atat de rare( amplif-uri /tunere /deck-uri etc )  este dedicat.

De gasit nu stiu daca o sa mai gasesti acest amplif pentru ca este destul de rar intalnit si prin strainatate ........la noi in tara la ora actuala din ce stiu eu mai sunt doar 2 detinatori de AS8000 in afara de mine si mai exista doar un singur detinator al modelului urmator AS8010A

Oricum daca prinzi vreodata unul la vanzare la pret decent cumparal fara sa stai pe ganduri pentru ca suna absolut superb

Editat de doru3160
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator mydreams

Sal tuturor,

Am cumparat recent un Rotel RX600A.

Sunt foarte multumit de el. Are un sunet foarte cald si placut.

Desi mai am si un receiver AV Pioneer relativ nou FM ascult doar pe Rotel.

Din pacate l-am cumparat cu un final ars si nu ma pot bucura pe deplin de el. 

Scuze de offtopic dar ce tranzistorii de calitate recomandati pentru reparatie? (EC691 nu se mai gasesc din pacate)

Merci!Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator Benedek Eduard

Salutare,

Va prezint si eu un radio din colectia mea, voi revenii in curand si cu alt radio.

Telefunken Jubilate de luxe 1361

An de fabricatie 1962
4 Benzi: UKW, KW, MW, LW
Are intrare auxiliara pentru Pick-up si magnetofon.
Dimensiuni: 39 x 21,5 x 18,5 cm
Greutate: 5 kg
Lampi: ECC 85, ECH 81, EF 89, EABC 80, EL 95, EM 84

Scuzati pozele, sunt cu iconita de OLX, am vrut sa il vand intr-un moment de slabiciune......

post-239852-0-31145900-1457378564_thumb.jpg

post-239852-0-77523100-1457378564_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări