nemotoujours Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 1-"Thomas" de Electronica Bucuresti, anii '90: Scuze, nu vrea sa le incarce fiind prea mari. Va dau linkul, pt ca am mai urcat acolo de ceva timp, inclusiv azi si va dau si link-ul grupului de FB "Electronica romaneasca": -http://suntemromania.blogspot.ro/p/blog-page_23.html -https://www.facebook.com/groups/155621714793317/ La ceea ce am expus din colectia mea, daca aveti intrebari va raspund cu cea mai mare placere aici, iar cine doreste sa downloadeze foto din ele si sa le expuna aici, cu mare drag. Mie imi este groaza sa stau sa le micsorez. Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Felicitari pentru activitate... din pacate sunt prea putini cu atitudinea Dvs.! Link spre comentariu
nemotoujours Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Felicitari pentru activitate... din pacate sunt prea putini cu atitudinea Dvs.! mersi. ce atitudine? Link spre comentariu
dante Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Tot din aceeasi gama, detin o colectie a seriei "350" de la Electronica Industriala perfect functionala. 1 Link spre comentariu
nemotoujours Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Tot din aceeasi gama, detin o colectie a seriei "350" de la Electronica Industriala perfect functionala. Salut. Vrei sa te desparti de ceva din serie? Sau de toata? Link spre comentariu
dante Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Salut! Nu, m-am chinuit ceva sa fac rost de toata seria, chiar daca din ea lipsesc unele variante. Cel mai greu a fost cu deck-ul CD350 care este foarte rar. Deocamdata nu vreau sa vind nimic, ba mai mult decit atit o sa fac un clip cu ele functionale si o sa-l postez pe you tube, iar daca totusi vreodata le voi da, atunci le voi da pe toate impreuna. Apreciez munca dvs de la "Suntem Romania". Link spre comentariu
nemotoujours Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Multumim mult pentru aprecieri. Deck-ul este absolut fenomenal!" In curand colectia prezentata va deveni muzeu. Link spre comentariu
clausb Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Nu știu dacă aici trebuie să să postez ca să mă mândresc cu ce am găsit în piață săptămâna trecută. E un monument al tehnicii germane de ani 50. Un emițător-receptor de armată construit în așa fel încât cred că că poate fi scăpat și din avion fără probleme majore. Totul pare în regulă cu el și am identificat și conexiunea de alimentare. Dar nu știu cu ce tensiune să încerc să-l alimentez. În interior, firele roșu și albastru mai groase ce vin de la mufă au pe placă un condensator electrolitic pe 40V. Deci bănuiesc o alimentare în cc. pe la max.24V (ca să poată fi și pe baterii portabile) Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 (editat) Buna seara ! Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie . Am si eu un aparat de radio .... l-am primit de la un verisor .... Este Major TSD1515 STEREO FM/MW TUNNER Ce parere aveti despre acest aparat ? Editat Ianuarie 13, 2016 de Raresh Alexa Link spre comentariu
Dominicue Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 (editat) Superb aparatul . Eu detin amplificatorul AS8000 ce era set cu acest tuner . http://www.elforum.info/topic/63900-raritati-vintage/page-7?do=findComment&comment=1290745 Editat Ianuarie 13, 2016 de doru3160 Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 (editat) Am vazut topicul ..... imi place foarte mult acel amplificator AS8000 ...... stiti cumva daca mai sunt sanse sa mai gasesc undeva , acest amplificator ? Prima data am vrut sa postez acolo acest radio ..... dar nu am vrut sa va supar cu ceva ... Editat Ianuarie 13, 2016 de Raresh Alexa Link spre comentariu
Dominicue Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 (editat) Nu ai fi suparat pe nimeni daca postai acolo pentru ca acel topic tocmai acestor aparate atat de rare( amplif-uri /tunere /deck-uri etc ) este dedicat. De gasit nu stiu daca o sa mai gasesti acest amplif pentru ca este destul de rar intalnit si prin strainatate ........la noi in tara la ora actuala din ce stiu eu mai sunt doar 2 detinatori de AS8000 in afara de mine si mai exista doar un singur detinator al modelului urmator AS8010A Oricum daca prinzi vreodata unul la vanzare la pret decent cumparal fara sa stai pe ganduri pentru ca suna absolut superb Editat Ianuarie 13, 2016 de doru3160 Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Am inteles .... Va multumesc . Am si un video cu acest aparat ...... https://www.youtube.com/watch?v=SiSEswEN_8U Link spre comentariu
Vizitator mydreams Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Sal tuturor, Am cumparat recent un Rotel RX600A. Sunt foarte multumit de el. Are un sunet foarte cald si placut. Desi mai am si un receiver AV Pioneer relativ nou FM ascult doar pe Rotel. Din pacate l-am cumparat cu un final ars si nu ma pot bucura pe deplin de el. Scuze de offtopic dar ce tranzistorii de calitate recomandati pentru reparatie? (EC691 nu se mai gasesc din pacate) Merci! Link spre comentariu
Vizitator Benedek Eduard Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Salutare, Va prezint si eu un radio din colectia mea, voi revenii in curand si cu alt radio. Telefunken Jubilate de luxe 1361 An de fabricatie 19624 Benzi: UKW, KW, MW, LWAre intrare auxiliara pentru Pick-up si magnetofon.Dimensiuni: 39 x 21,5 x 18,5 cmGreutate: 5 kgLampi: ECC 85, ECH 81, EF 89, EABC 80, EL 95, EM 84 Scuzati pozele, sunt cu iconita de OLX, am vrut sa il vand intr-un moment de slabiciune...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum