Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparate radio tranzistorizate dinainte de anii 90

doru3160

Postări Recomandate

Domnule, sunteti aur pentru mine !

Am o colectie de aproape 300 de piese:televizoare,radiouri,casetofoane,combine,pick-upuri si chiar calculatoare ,o colectie axata ingeneral pe electronica romaneasca.

O voi expune intr-un muzeu,gratis desigur, pentru a demonstra capacitatea de creatie si productie tehnica romaneasca de-a lungul timpu;lui, alaturi avand si produse din alte tari pt comparatie.

Vreti sa ne dam o intalnire si poate sa ajutati la acest proiect?

Cateva piese le puteti cedea aici:

http://suntemromania.blogspot.ro/p/blog-page_23.html

Voi lua in considerare acest proiect care il aveti si poate va voi dona cate ceva dar mai intai sa vad daca dl Harfa vrea ceva.Unde activati ca nu aveti locatie si din principiu ignor asemenea anunturi care seamana cu apelul numar ascuns.Sper ca nu va este rusine ca locuiti in Romania.

Link spre comentariu

http://rw6ase.narod.ru/000/rprl_p/rossija303.html

Ati lucrat ceva la rossija....E un aparat bun cu UL,UM,si 2 K1si K2,reglaj fin pentru scurte...complicat este la comutatorul de game daca are ceva fire rupte sau dezlipite (de pus la loc) Oricum se merita efortul de a-l face sa functioneze....felicitari pentru achizitie :31  Aparatele astea  rusesti in general au un sunet placut dupa mine, fapt ce te face sa le repui in functiune, cu un maxim de satisfactie...

Multumesc.Am lucrat ceva ,dar si satisfactia este pe masura.Chiar si confectionarea unui capac pentru baterii nu este un lucru chiar usorde facut.

post-202543-0-70891900-1419112891_thumb.jpg

post-202543-0-03885900-1419112901_thumb.jpg

Link spre comentariu

Va salut,

Va prezint un dubluradiocasetofon Hitachi cu posture fixe ,destul de bun,care avea ata de scala cazuta datorita unui scripete ce se rupsese din axul sau.N-am facut poze cu aranjatul scripetului la loc,dar va spun ca am gaurit pe langa gemul de scala si am pus un nou ax pe care am fixat scripetele cazut,si asa am pus ata la loc facand functional acordul posturilor manual din butonul de acord......satisfactie mare a urmat  .. :dans: Sarbatori fericite!!

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Link spre comentariu
Vizitator overseas

Pentru ca zilele acestea am avut timp sa ma ocup si de colectia mea de radio am restaurat un radio Turist din 1961 deci are venerabila varsta de 54 de ani, functioneaza si arata foarte bine as zice chiar exceptional si i-am pastrat toate componentele din fabrica....Revin si cu poze.

Deocamdata schema acestui aparat:

http://www.proradioantic.ro/getpicw.php?src=1256770638_poza.jpg

http://www.proradioantic.ro/getpicw.php?src=1256769460_poza.jpg

http://www.proradioantic.ro/getpicw.php?src=1256769155_poza.jpg

http://www.proradioantic.ro/getpicw.php?src=1256769665_poza.jpg

Editat de overseas
Link spre comentariu

Radio FM cu posturi fixe fara scala.In locul scalei are un ceas digital cu beculetele arse deocamdata ca mi-e lene sa le schimb.Radioul si ceasul functionale.Fabricatie 1982.

post-175499-0-83090500-1420474422_thumb.jpg

Link spre comentariu

Voi lua in considerare acest proiect care il aveti si poate va voi dona cate ceva dar mai intai sa vad daca dl Harfa vrea ceva.Unde activati ca nu aveti locatie si din principiu ignor asemenea anunturi care seamana cu apelul numar ascuns.Sper ca nu va este rusine ca locuiti in Romania.

Multumesc.

Dar interesanta este intrebarea dvs."Unde activati?"

ce vreti sa spuneti?

Activez in internet ca si dvs.!

Mai clar, daca ati dat  pe link-ul ce vi l-am trimis mai sus, o sa vedeti ca eu si colegii mei activam in intreaga tzara de fapt si de drept!

Si va rog, nu inteleg cum ati priceput dvs.ca mi-ar fi rusine cu tzara mea din moment ce, asa cum ati vazut, publicatia mea se nemeste "Suntem Romania!" si colectia pentru care ma lupt si in care am investit enorm material si spiritual dar si munca se numeste "Colectia industriei electronice romanesti !"

Ar face aceste chestii cineva caruia ii este rusine cu tzara sa???

Oricum, daca de curiozitate ati fi navigat prin acea publicatie, ati fi vazut ca Romania este [e primul plan ca istorie, turism, armata, cultura, social !

Link spre comentariu

Va salut,Am certitudinea ca interlocutorul sugereaza sa va treceti locatia in profil . Mai precis, localitatea din aceasta "tzara" unde desfasurati o activitate reala in domeniu. "Acea publicatie", este virtuala. Conform regulametului de aici, locatia trebuia trecuta din start si orice comentariu in acest sens va fi considerat abatere premeditata de la regulament. Ok ?

Link spre comentariu

Va salut,Am certitudinea ca interlocutorul sugereaza sa va treceti locatia in profil . Mai precis, localitatea din aceasta "tzara" unde desfasurati o activitate reala in domeniu. "Acea publicatie", este virtuala. Conform regulametului de aici, locatia trebuia trecuta din start si orice comentariu in acest sens va fi considerat abatere de la regulament. Ok ?

Sunt inscris de ceva timp aici si nu am intalnit nicaieri aceasta conditie, de aceea mi se pare ciudat sa fiu somat astfel,nefiind vina mea ca nu am trecut vreo locatie .

Daca este o asa mare infractiune de ce nu faceti astfel formularul de inscriere incat sa se solicite expres aceasta specificatie?

Nu stiu cum sa modific, am sa incerc sa o fac,desigur,dar pana voi reusi,va informez ca "locatia" este compusa din trei:Brasov,Bucuresti si Constanta,acestea fiind locuri de desfasurare a activitatii mele.

Cand despre publicatia despre care vorbim, (cea virtuala0 va aduc la cunostinta ca de doi ani de zile publicatiile virtuale sunt recunoscute ca facand parte din mass-media si se acrediteaza impreuna cu detinatorii lor cu adresa de net la:Ministerul apararii,Ministerul de interne,institutii de cultura,Guvern,Parlament,I.G.S.U., adica la toate institutiile de stat si structurile existente, conform legii (dupa cum este acreditata si publicatia  noastra).

In concluzie adresa de web se considera "locatie" legitima si se recunoaste ca atare.(in formularele de acreditare se completeaza la punctul "adresa sediu" cuvantul "internet" si adresa web a publicatiei

.

Ma apuc sa vad cum modific ,nu de alta, dar este forumul dvs si ma conformez.

Buna seara !

REZOLVAT !

Editat de nemotoujours
Link spre comentariu

Este un abuz fara scuze din partea unora .... deoarece  admin-ul  sau moderatorul sectiunii poate vedea lejer IP-ul de unde postezi .

Evident , cei cu ochii albastri stiu deja ... uite o tema pentru moderatorul Dragos Talpau  :  sa pastreze pentru el IP-ul meu :) !

Inteleg sa existe aceasta precizare ( a localitatii ) doar daca postezi un anunt oarecare la sectiunea Vanzari / Cumparari , pentru a evita intrebari de genul " ba , da' tu de unde esti ? " deoarece in majoritatea cazurilor , transportul " acareturilor " costa ...

Link spre comentariu

Sintetizez aspectele:@Nica voia sa ajute cu ceva, dupa cum se vede, sus. Nu stie locatia si sugereaza destul de clar acest lucru. Primeste in schimb , ca si mine, referire la "acea publicatie" si alte informari , despre care nu intreaba nimeni, cel putin eu. In rest, presimteam ca vor fi comentarii, de-asta am fost ferm. Se putea rezolva fara ele si stergeam atentionarea , asta era planul iar in context, nu aveam nici un avantaj ori cu locatia cuiva, ori fara . Dar vorba multa... Totusi observ ca in ultima vreme se "sifoneaza" foarte usor "domnisoarele". Personal am fost atentionat si chiar sanctionat, fara comentarii de vre-un fel.Nu era mai simplu de REZOLVAT intai si dupa aceea intrebarile ? Ca nu mai era motiv, atentionatrea mea stearsa si se relua discutia cu @Nica.Nu-l cunosc fizic si era treaba fiecaruia ce face.Nu e forumul meu, si nu traiesc de pe el. Eu stiu ce vreti dar cu atitudinea asta, nu prea vad cum veti avea sprijin iar omul acela voia sau cel putin intentiona sa va ajute, asta m-a motivat. Chiar sa nu fi inteles acest lucru ? Sper sa nu se intinda ca in alte cazuri discutia, fara rost , topicul are totusi o tematica.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Sintetizez aspectele:@Nica voia sa ajute cu ceva, dupa cum se vede, sus. Nu stie locatia si sugereaza destul de clar acest lucru. Primeste in schimb , ca si mine, referire la "acea publicatie" si alte informari , despre care nu intreaba nimeni, cel putin eu. In rest, presimteam ca vor fi comentarii, de-asta am fost ferm. Se putea rezolva fara ele si stergeam atentionarea , asta era planul iar in context, nu aveam nici un avantaj ori cu locatia cuiva, ori fara . Dar vorba multa... Totusi observ ca in ultima vreme se "sifoneaza" foarte usor "domnisoarele". Personal am fost atentionat si chiar sanctionat, fara comentarii de vre-un fel.Nu era mai simplu de REZOLVAT intai si dupa aceea intrebarile ? Ca nu mai era motiv, atentionatrea mea stearsa si se relua discutia cu @Nica.Nu-l cunosc fizic si era treaba fiecaruia ce face.Nu e forumul meu, si nu traiesc de pe el. Eu stiu ce vreti dar cu atitudinea asta, nu prea vad cum veti avea sprijin iar omul acela voia sau cel putin intentiona sa va ajute, asta m-a motivat. Chiar sa nu fi inteles acest lucru ? Sper sa nu se intinda ca in alte cazuri discutia, fara rost , topicul are totusi o tematica.

Va multumesc pentru faptul ca ati subliniat problema ridicata deoarece eu nu am caderea si nici nervii de a sustine o polemica cu cineva.Treaba fiecaruia cum isi gestioneaza problemele.

Link spre comentariu

Va multumesc pentru faptul ca ati subliniat problema ridicata deoarece eu nu am caderea si nici nervii de a sustine o polemica cu cineva.Treaba fiecaruia cum isi gestioneaza problemele.

Si eu va rog ca data viitoare sa va exprimati coerent cand puneti intrebari sau faceti afirmatii de genul, pentru ca eu efectiv m-am simtit chiar deranjat de felul in care ati scris:"Unde activati ca nu aveti locatie si din principiu ignor asemenea anunturi care seamana cu apelul numar ascuns.Sper ca nu va este rusine ca locuiti in Romania."

Nu a fost la locul ei aceasta fraza.

Oricum, multumesc, dar nu am nevoie de ajutor de la persoane suspicioase.

Mai am putin si termin de completat colectia romaneasca si in martie-aprilie va fi expusa la un muzeu din capitala permanent, asa ca o sa va invit pe toti sa o vedeti.

Multumesc de eventuala intentie buna.

Si apropo:si afirmatia de mai sus cu "Treaba fiecaruia cum isi gestioneaza problemele."...

Pai dvs ati declansat problema, nu eu!

Asa ca ar fi fost treaba dumneavoastra sa o amorsati.

Scuze de mesaj, dar nu stiu cum sa transmit mesaj personal domnului,eu am cam ramas in epoca fortran ,cobol, basic...

Editat de nemotoujours
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări