nemotoujours Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 (editat) Primit cadou acum ceva timp:Pionier 53,S521A3,electromagnetica povestea si mai multe foto: http://suntemromania.blogspot.ro/2014/11/687un-cadou-cu-totul-deosebit-pentru.html Editat Noiembrie 5, 2014 de nemotoujours Link spre comentariu
nelu F Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Iata un receptor ( cat pe ce sa scriu... " o mare raritate" ) mai putin intalnit . Stiam din tinerete de existenta lui si nu mica a fost surpriza fostului proprietar cand i-am spus din poze, ce aparat este, desi era in husa si tot din amintiri, schema ar fi pe coperta unei reviste "Tehnium"sau Almanah prin anii "70; voi cauta. Este varianta pentru export a radioreceptorului bulgar "(Eho) Exo 2": Schema se gaseste in vol. II "Scheme de radioreceptoare" - cartea albastra, pag.195-197. Link spre comentariu
kripton Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Va salut, Multumesc ; sincer, nu am avut prezenta de spirit sa caut in lucrare.De asemeni , si nu in ultimul rand, multumesc fostului proprietar , care, in urma celor mentionate anterior, mi-a daruit aparatul. Link spre comentariu
radiot Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Aparat de radio Jupiter 2 produs la Tehnoton,a avut trasformatorul de retea ars si un difuzor descentrat...le-am inlocuit cu ce am gasit si am fost bucuros sa constat ca aparatul functioneaza pe toate gamele...UL,UM,US1,US2,US3. Link spre comentariu
Dan Morar Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 (editat) O noua achizitie ...o bijuterie a anilor 60 mai precis din 1966/1967 Schaub Lorentz Touring T70 Universal Functioneaza incredibil!!!! Aspect foarte bun ( l-am curatat citeva ore bune , butoane, maner etc ,,, dar cred ca a fost intr-un mediu cu fumatori si manerul inca mai e putin galben vintage ) http://i1225.photobucket.com/albums/ee396/ety1910/Schaub%20Lorenz%20T70/P1070442_zps6eb4f71c.jpg http://i1225.photobucket.com/albums/ee396/ety1910/Schaub%20Lorenz%20T70/P1070443_zps4736ce16.jpg http://i1225.photobucket.com/albums/ee396/ety1910/Schaub%20Lorenz%20T70/P1070444_zps3efa6032.jpg http://i1225.photobucket.com/albums/ee396/ety1910/Schaub%20Lorenz%20T70/P1070445_zps68f03213.jpg http://i1225.photobucket.com/albums/ee396/ety1910/Schaub%20Lorenz%20T70/P1070446_zps301d6915.jpg http://i1225.photobucket.com/albums/ee396/ety1910/Schaub%20Lorenz%20T70/P1070447_zps5730fe46.jpg http://i1225.photobucket.com/albums/ee396/ety1910/Schaub%20Lorenz%20T70/P1070448_zps06d5de73.jpg am si schema in format pdf Editat Noiembrie 10, 2014 de Dan Morar Link spre comentariu
radiot Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 O noua achizitie ...o bijuterie a anilor 60 mai precis din 1966/1967 Schaub Lorentz Touring T70 Universal Frumos aparatul....a meritat efortul de curatire .Felicitari pentru achizitie! ...daca l-ati desfacut ati vazut si cum era in interior,Ati putea pune niste poze sa vedem si noi lucratura germana? Are 2 indicatoare de acord? Aparat de luxe!(scala,butoane,auditie etc.) Link spre comentariu
radiot Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Va salut, Aparat de radio S631T Electronica procurat in stare de nefunctionare....UL.UM.alimentare cu 6V ,4 baterii R6 in support ....Am frecat la el ca sa se vada scala si capacul...difuzorul ,condensatorul variabil si ceva bobine in carcasa metalica sant japoneze...trebuie sa vad ce fire sant dezlipite si sa incerc sa-l repun in stare de auditie.nu am butonul de la potentiometru de volum, si surubul de fixare ..carcasa e putin sparta dar poate tine continutul Ard de nerabdare sa vad ce sunet are si daca o sa -l fac sa functioneze pe ambele lungimi de unda...Am vazut un topic aici pe forum despre acest aparat si asta mi-a dat curaj sa fac rost de o asemenea antichitate...cunoscuta de fel de multa lume de pe aici Link spre comentariu
kripton Postat Noiembrie 12, 2014 Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Va salut, Placa (si montajul) acestui aparat este S-631T(N) si se poate vedea pe partea placata a circuitului, sub degajarea pentru difuzor. Este prima si una dintre cele mai raspandite variante ( cu terminatia N) . O data cu aparitia acesteia, producatorul a emis un al doilea prospect ( brosura) pentru acest tip de aparat, identic ca grafica, text si imagini cu primul; singura diferenta este ca in loc de S-631T , pe prima pagina, apare S-631T(N). Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 12, 2014 Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 egva5vq.JPG mvlo21v.JPG Primit cadou acum ceva timp: Pionier 53,S521A3,electromagnetica povestea si mai multe foto: http://suntemromania.blogspot.ro/2014/11/687un-cadou-cu-totul-deosebit-pentru.html De ce sustineti ca este Elctromagnetica?(Vezi si sigla!) Urmatorul aparat este S521A4 Festival de la Radio Popular... Link spre comentariu
nemotoujours Postat Noiembrie 12, 2014 Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 De ce sustineti ca este Elctromagnetica?(Vezi si sigla!) Urmatorul aparat este S521A4 Festival de la Radio Popular... sigla de pe scala este de e-m si scrie si pe spate scuze,trebuie sa vad din nou,nu-l am langa mine.daca va ref la cel din articol,mi-e teama sa nu fie o greseala undeva, pt ca sunt 2 articole, despre 2 ap ,dar nu l-am redactat eu Link spre comentariu
Dan Morar Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Frumos aparatul....a meritat efortul de curatire .Felicitari pentru achizitie! ...daca l-ati desfacut ati vazut si cum era in interior,Ati putea pune niste poze sa vedem si noi lucratura germana? Are 2 indicatoare de acord? Aparat de luxe!(scala,butoane,auditie etc.) Inca nu l-am desfacut...are doua scale , pentru FM si pentru restul de game cupleaza o alta scala actionata de acelasi buton Link spre comentariu
nicolae57 Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 sigla de pe scala este de e-m si scrie si pe spate scuze,trebuie sa vad din nou,nu-l am langa mine.daca va ref la cel din articol,mi-e teama sa nu fie o greseala undeva, pt ca sunt 2 articole, despre 2 ap ,dar nu l-am redactat eu Daca n-am dat in orbul gainilor, atat pe scala cat si pe capacul de spate, apare sigla Radio Popular (R/P).Faceti o confuzie domnule, Radio Popular n-are nici o legatura cu Electromagnetica. Este adevarat ca si Electromagnetica a produs vreo trei tipuri de radioreceptoare dar nu cel pe care ni-l prezentati. Link spre comentariu
nemotoujours Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 (editat) Daca n-am dat in orbul gainilor, atat pe scala cat si pe capacul de spate, apare sigla Radio Popular (R/P).Faceti o confuzie domnule, Radio Popular n-are nici o legatura cu Electromagnetica. Este adevarat ca si Electromagnetica a produs vreo trei tipuri de radioreceptoare dar nu cel pe care ni-l prezentati. am spus ceva ! daca nu s-a citit bine, recititi. nu nma luati cu confuzii. daca s-a gresit la redactare este una, dar confuzia este alta. clar? aveti rabdare si se va rezolva! De ce sustineti ca este Elctromagnetica?(Vezi si sigla!) Urmatorul aparat este S521A4 Festival de la Radio Popular... Da,s-a lamurit situatia. colegul meu a amestecat datele de la em541 cu pionierul,fiind fotografiile cat-de -cat asemanatoare (aparatele) multumesc f mult pentru atentionare. este f greu sa fiu atent la ce fac e fiecare, eu scriu,sortez,fotografiez,arhivez, mama ei de treaba...macar redactarea s-o mai faca si altiii. se va modifica in cel mai scurt timp. bine ca nu a publicat si em-ul 541 ca se facea o confuzie infernala. Editat Noiembrie 13, 2014 de nemotoujours Link spre comentariu
nicolae57 Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 (editat) am spus ceva ! daca nu s-a citit bine, recititi. nu nma luati cu confuzii. daca s-a gresit la redactare este una, dar confuzia este alta. clar? aveti rabdare si se va rezolva! 1.Maistre' pana una alta aici postezi dumneta nu colegul care a creat confuzia. 2.Pe aici se discuta pe un ton civilizat,daca esti nervos, bea un pahar cu apa rece, i-a un ibusinus, calmeaza-te si apoi mai stam de vorba. Editat Noiembrie 13, 2014 de nicolae57 Link spre comentariu
nemotoujours Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 1.Maistre' pana una alta aici postezi dumneta nu colegul care care a creat confuzia. 2.Pe aici se discuta pe un ton civilizat,daca esti nervos, bea un pahar cu apa rece, i-a un ibusinus, calmeaza-te si apoi mai stam de vorba. 1-nu sunt maistru cu nimeni 2-la acest cont mai are acces si el si l-am rugat sa posteze. 3-civilizat?am ridicat cumva tonul sau am vb ireverentios?nu cred.sa evitam astfel de abordari. multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum