doru3160 Postat Martie 3, 2014 Autor Partajează Postat Martie 3, 2014 detalii placa Star mc12:Ala e cablaj de MK,Star-ul a avut final TBA790K,de fapt singura contributie a noastra in acest produs.Cine stie ce aventuri a avut si a fost transplantat intr-o carcasa de Star,dar nu trebuie luat de bun tot ce gasim,in forma in care gasim. Link spre comentariu
nemotoujours Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 vorbim de partea de amplificare? Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Am reusit sa pun in functiune si pick-up-ul insa am nevoie de un ac pentru doza. Sper sa aiba cineva unul. Link spre comentariu
nemotoujours Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Am reusit sa pun in functiune si pick-up-ul insa am nevoie de un ac pentru doza. Sper sa aiba cineva unul. spune tipul de doza so fa-i o poza cu fundul in sus. sa vad modul de prindere al acului Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Acul are grosimea de 0,5mm si L de 10mm.Gaura acului este rotunda. Link spre comentariu
nemotoujours Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Acul are grosimea de 0,5mm si L de 10mm.Gaura acului este rotunda.este lung,nu am.vezi ca gasesti pe okazii ceva de genul la doze tesla/rft - a existat seria vk care aveau ace ceva mai scurte, dar tinind cant ca nu gasesti si oricum nu-ti trebuie -si nu ai cum sa obtii oricum-fidelitate, merg ca unse. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Este lung al tau sau cel ce-mi trebuie mie?Cred ca al meu este cel mai scurt ac. Link spre comentariu
nemotoujours Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Este lung al tau sau cel ce-mi trebuie mie?Cred ca al meu este cel mai scurt ac.sunt mai scurte ale mele Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Am inteles,voi cauta la dozele indicate de tine.Multumesc oricum. Link spre comentariu
nemotoujours Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Am inteles,voi cauta la dozele indicate de tine.Multumesc oricum.imi pare rau ca nu am avut cum sa te ajut mai mult Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Un BoomBox Quelle Universum CTR2077 Stereo (1985): Dom'le ce sunet exceptional... Acest design a fost cel mai copiat de prietenii nostri chinezi... Poze cu originalul Universum CTR 2077: Videoclip: http://youtu.be/5PfftVOzdo0 5PfftVOzdo0 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 http://www.stereo2go.com/topic/universu ... 4111801005 Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 4, 2014 Autor Partajează Postat Martie 4, 2014 vorbim de partea de amplificare?Evident,nu vad ce alt rol ar putea avea un 790K in acel montaj(de fapt daca imi amintesc bine,era varianta fara K la care era atasat un radiator asemanator cu cel al tranzistoarelor,K-ul era cel cu radiator deja lipit din fabrica,cu forma aia de coarne).Rolul AC-urilor din schema initiala,a fost preluat de acel integrat.Probabil ca nici nu aveau cum sa scoata pe piata un produs cu alta denumire,daca nu faceau minim de modificari sau adaugiri in schema initiala(vezi TV-AN ,care veneau de la rusi gata asamblate,noi le bagam selectoarele si le botezam Diamant) .La acea vreme produceam si noi AC-uri,ori cel din poza e cu AC-uri de alta provenienta(radiator din Al ceva mai grosier decat ale noastre).Cablajul ala asa a venit de la polonezi,si a echipat varianta poloneza,MK,care la randul ei a fost licenta thomson...deci noi eram cumva al 3-lea producator al acestei "minuni" tehnice,cu destule locuri goale,neplantate pe cablaj. Link spre comentariu
suat Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 BOOMBOX-uri, scuzati offtopiculMi-a daruti prietena mea un boom-box SHARP GF8585 pe care i-am spus ca il pot repara si ca si pot sa-l pastrez, am sa pun fotografii cu el ceva mai tarziu.Curiozitatea mea este daca a incercat cineva vreodata sa-si faca rola presoare folosind o bucata de cauciuc, si sa-i si reuseasca?Am reusi sa tai o bucata de cauciuc recuperata dintr-o imprimanta drept, as mai avea de rectificat grosimea intrucat nu poate derula pe melodi si am cam 1 mm de redus din raza rotii presoare.[ Prietena ce dealtfel mi-a suspendat proiectul construirii unui amplificator pe tuburi, zac cu lampile si miezurile puse de-o-parte si multe altele puse in cui ] Link spre comentariu
franzm Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Curiozitatea mea este daca a incercat cineva vreodata sa-si faca rola presoare folosind o bucata de cauciuc, si sa-i si reuseasca?Da. Dar în conditiile actuale (se gasesc role pe toate drumurile) n-as mai face-o. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum