Vizitator Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 În ce stare e capul de înregistrare/redare? Mai e cel original?Da sunt in stare excelenta, nu au fost schimbate si in plus am pastrat reglajul din fabrica, doar le-am curatat. Fabricat in 1971. Documentatie: Link spre comentariu
marik2500 Postat Iulie 9, 2013 Partajează Postat Iulie 9, 2013 Iata o pagina de reclama din 1976 cu radioreceptoarele de la acea vreme si pretul lor! Link spre comentariu
Grigorescu Mihnea Postat Iulie 9, 2013 Partajează Postat Iulie 9, 2013 Iata o pagina de reclama din 1976 cu radioreceptoarele de la acea vreme si pretul lor!Frumos ! Preturile mi se par destul de mari pentru vremea respectiva. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 9, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2013 Preturile mi se par destul de mari pentru vremea respectiva.Nu erau mari,erau imense daca ne raportam la salariile de atunci,dar se practica pretul cu amanuntul,adaosul comercial era pus de stat si era unic pe produs in toata tara.Ca fapt divers,un 2N3055 la pret industrial,cu care il putea achizitiona din IPRS orice agent economic,era de 1,25 lei,in timp ce eu il cumparam ca persoana fizica de la raft cu 55 lei/bc(prin anul 85 cred ca era).Daca faci o socoteala cat se adauga cred ca poti iesi cu un pret mai omenos si la aparatele de radio,dar cele afisate erau intr-adevar pe piata la acea vreme.Fabricat in 1971.Tare mai seamana mecanica asta de Philips cu cea de la Sputnik,sovietic sau Legenda 401...de fapt e greu de spus care cu care seamana,cert e ca sunt aproape identice(referire fac doar la partea mecanica) Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Iata o pagina de reclama din 1976 cu radioreceptoarele de la acea vreme si pretul lor!Am vazut prin tot felul de reviste si "almanahe" din parioada comunista diverse reclame la aparate de radio portabile.Ciudat este ca nu am vazut si recleme la cele stationare (?!?),cu exceptia Sterosonului de la Electronica si mai un produs tip combina mai spre coada aniilor 80.Dar la Pacific,Bucur,Brahms,Club etc nu am vazut.Daca totusi au fost ar fi fain daca le-ar scana cine le detine... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Iata o pagina de reclama din 1976 cu radioreceptoarele de la acea vreme si pretul lor!Am vazut prin tot felul de reviste si "almanahe" din parioada comunista diverse reclame la aparate de radio portabile.Ciudat este ca nu am vazut si recleme la cele stationare (?!?),cu exceptia Sterosonului de la Electronica si mai un produs tip combina mai spre coada aniilor 80.Dar la Pacific,Bucur,Brahms,Club etc nu am vazut.Daca totusi au fost ar fi fain daca le-ar scana cine le detine...Mai erau reclame si prin alte reviste tehnium: Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Electronica ''Zefir"fabricat in anul 1970.Functional ,dar fara capacul si suportul de la baterii.uite si Zefirul meu, tot asa fara capac si suport de baterii dar i-am facut capacul si urmeaza sa-i "fabric" si un suport de baterii din textolit. In dosarul cu poze de pe photobucket am postat o poza cu un zefir cu capac spate original ca model daca vrei sa ti-l faci : http://s453.photobucket.com/user/criss7 ... 4446630169. Capacul de baterii poate sa fie lipit definitiv caz in care accesul la baterii se face desfacand surubul central al capacului spate (vezi si solutia de schimbare a bateriilor la aparatul Electronica S631 aici ) Poze: Aparatul are tranzistorii finali AC127/AC132 si i-am schimbat toti electroliticii... Dupa RK se aude foarte bine ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Cristian74: cum ziceam....ce am vazut stationar prin reclame era cam din ultima perioada a anilor 80..la fel si "rr Club" din reclama postata de Dvs. care tot pe atunci a aparut (cu referire stricta la radioreceptoare).Sunt curios de ce numai cele portabile erau trambitate prin toate publicatiile si cele stationare gen Pacific,Inter,Royal etc nu erau promovate in publicitatea din presa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Si in seara asta un videoclip cu radio Zefir : http://youtu.be/kZaERzg8Cw4 kZaERzg8Cw4 Link spre comentariu
marik2500 Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Iata o reclama din 1982 la un aparat stationar care costa ceva bani pentru vremea aceea. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 E mare cat un magnetofon Kashtan. Cu antena extinsa complet masoara 180 cm. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Superb,felicitari pentru achizitie !! Functioneaza? Link spre comentariu
Grigorescu Mihnea Postat Iulie 12, 2013 Partajează Postat Iulie 12, 2013 Frumoasa jucaria. S-o stapanesti sanatos. Link spre comentariu
marik2500 Postat Iulie 12, 2013 Partajează Postat Iulie 12, 2013 Nici nu credeam ca exista asa ceva. E de speriat! ...De fapt numele spune tot! Bafta! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 12, 2013 Partajează Postat Iulie 12, 2013 Nu am fost curios sa alimentez aparatul si nici timp nu am avut. Nici maca nu am reusit sa-l curat se vede si in foto: aparatul este plin de panze de paianjen. Dupa ce-l verific daca e functional o sa va propun un schimb, am nevoie de o sursa de tensiune IEMI, indiferent de model, am nevoie de carcasa completa si intreaga. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum