Vizitator Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Dupa ceva timp si multa munca va prezint un radio Electronica Nordic restaurat. Poze cu carcasa curatita pregatita pentru lacuire: Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Dupa lacuire: Dupa montarea circuitului si refacera scalei: Asamblat complet: Condensatorul care a rezistat eroic pana in 2012 din 1967 Si poza finala: Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 L-am tras in banda FM vest 88-108Mhz si eu zic ca merge fain.Dupa munca...bine meritata odihna Videoclipuri:9C-QWOrjxME UPSIADhJC6c Si golul 2 din meciul Steaua - Molde:jesw3xhDaaE Link spre comentariu
albasete Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Felicitari ! Ca de obicei la Cristi, pasiunea si munca dedicata si-au spus cuvantul . Link spre comentariu
YO7DIG Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Felicitari pentru munca, a iesit bine , Nordic e un aparat frumusel chiar daca e tranzistorizat pastreaza cu adevarat ,, forma '' de vintage ...succes in continuare.... Link spre comentariu
radiot Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Dupa ceva timp si multa munca va prezint un radio Electronica Nordic restaurat. Frumos si ingrijit lucrat aparatul!Ne aduce-ti aminte de vremurile bune ale uzinei Electronica,de aparatul Mamaia,care a fost si este un aparat bun de ascultat in orice vreme..mai are cateva piese japoneze sau e total asimilat de I.P.R.S.Baneasa.??.Felicitari pentru efortul depus si va lasam sa va luati un scurt respiro. Link spre comentariu
viopa Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Felicitarile mele pentru radio NORDIC ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Are si componente japoneze si tranzistori de tip 2SA/2SB; Blocul redresor este insa 100%romanesc :rade:Selectorul este fabricat cu tranzistori tip germaniu de IF japonezi l-am tras in banda cu usurinta avand doua bobine acordate pe CV. Am scos exact 1spira din 3 existente si am refacut reglajul trimerilor pentru maxim de semnal si minimul de scala (88Mhz>>64Mhz).Interesant este ca cei doi tranzistori cu germaniu din selector lucreaza bine si la 108Mhz. Link spre comentariu
Selena Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Pentru radiot: schema VEF242 in format .djvu se gaseste aici: http://www.radiopagajiba.lv/VEF/207_252/spidl232.htm Intradevar, contactele la rotactor sunt optime (tip cutit infipt). Aparatul necesita, obligatoriu, un tip caruia sa-i placa navigarea pe unde. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Si sigur ii place doar a ascultat emisiunea radioclubului din Moldova in banda de 80m... Eu nu l-am receptionat :cry: o sa incerc saptamana asta...cu un radio Siemens RK661apoi cu radio Sony ICF - SW35 apoi... sper sa-l receptionez cumva Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Si inca un Grundig fain restaurat in seara asta, micut/fortos, un Prima Boy: poze din timpul lucrului: Videoclip: YDc6HHGaXxY By Cristian Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Grundig Prima Boy 207 (1966), mai multe detalii tehnice aici: http://www.kofferradios.de/tr/gr/gr163.html Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Un radio casetofon micut cu design atragator este si JVC RC-S1L, Am urcat cateva poze: Si desfacut: Si un videoclip: qqWFuWsE8ng Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Are stergerea în curent continuu? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Nu are un oscilator cu doua reglaje "beats" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum