gigiones Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 estetic.....nu as fi dat banii pe el, insa dupa ce l-am auzit functionand merita chiar mai mult...clar..lacrima pe FM testat la subsol sub pamant, fara antena extinsa, si este original in banda vest....daca aveti ceva mudule (de comanda sau doar potentiometru de volum, capac spate, buton acord)sa-l aduc la starea initiala rog sa ma contactati, multumesc anticipat ! Link spre comentariu
walldemar Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Selena B211 si versiunea pentru piata interna URSS... denumita OKEAN... Link spre comentariu
kripton Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 @ ,Aparatul d-vs. nu este "Mangalia Z ". Este radioreceptorul "Mangalia 2-Tehnoton", preluat de la "Electronica" si unde a avut aceeasi denumire : "Mangalia 2" S 682 TA1 asa cum se vede si pe capacul spate la varianta ieseana.In principiu, este radioreceptorul "Albatros" in format stationar la care s-a adaugat un etaj audio si alimentarea s-a marit la 9V. Se poate observa modulul FI care este plantat in intregime pe placa de baza , strict identic cu acela de "Albatros". Modelul de baza a fost "Mangalia" S-682 TA , si "Select T 68 " ( S-682 TA ) , cu schemele identice .Pozitia orizontala a claviaturii si actionarea acesteia indirect , prin clape , s-a materializat printr-o mare fiabilitate a acesteia comparabil cu aparatele portabile ( inclusiv "Nordic") care folosesc aceeasi claviatura vertical , deoarece , astfel, s-a redus patrunderea impuritatilor si implicit uzura prematura a contactelor , problema majora la aparatele din aceasta familie . Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 In seara asta am finalizat lucrul la un radio rar Philips Passat de Luxe; Am urcat o serie de poze din interior: 1)Carcasa la interior: 2)Blocul redresor/stabilizator: 3)Circuitul radioreceptorului: 4)Difuzorul eliptic care se aude excelent: 5)Condensatorul variabil: 6)Bobina de acord fin: 7)Cele doua scale AM/FM Imagini cu aparatul reasamblat: Si mai sunt multe alte imagini in dosarul de pe photobucket... Un videoclip: http://www.youtube.com/watch?v=jV2toazE ... e=youtu.be Link spre comentariu
uvas Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 frumoasa melodia cu ABBA(si aparatul). Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 frumoasa melodia cu ABBA(si aparatul).Multumesc pentru aprecieri; acum lucrez la un radio Grundig defect, sper sa-l repar si apoi cu placere voi posta poze pentru cei pasionati.Cristian Link spre comentariu
albasete Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Frumos aparat! Felicitari ! Asteptam si Grundig-ul. Link spre comentariu
augustin87r Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Pun poze si cu interiorul radioului Telefunken Bajazzo TS101. Am uitat sa spun ca desi in caietul de service arata ca are finali AD155, si chiar prezinta unde sunt montati, in realitate are niste AC177. Link spre comentariu
albasete Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Posibil ca finalii sa fi fost inlocuiti, sa nu mai fie cei din fabrica. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 In poza se vede clar ca este dotat cu AC -uri din ,,fabrica'' !! Link spre comentariu
adi1967 Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Universum KRN 3365,functionare foarte buna avand in etajul final tranzistoare cu germaniu .Ca dimensiuni este putin mai mare decat radioreceptorul romanesc Cosmos . Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 [attachment=0]IMG0273.jpg[/attachment]Radio FM cu...peste care vorbeste.(misca limba pus pe motion)Si videoclipul cu aparatul de radio care la fascinat pe Mihaita;_CtGE4Ts_rA PS: Mihaita este bucuros si va multumeste foarte mult pentru gestul dvs. Link spre comentariu
uvas Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Cu placere,sa fie fericit! Link spre comentariu
walldemar Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Radiocasetofon clasic auto produs de Blaupunkt (inlocuit cu un RCD player Sony made in PRC) Link spre comentariu
radiot Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Va salut, Am mai fost prin targul de vechituri si am gasit si am luat un alpinist 405 adevarat...cu UM si UL..povestea lui am sa o spun la un viitor post..pentru ca am mesterit ceva la el,dar sant incantat de el ce aparat!!! va las sa vede-ti http://rw6ase.narod.ru/000/rprl_p1/alpinist405.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum