kripton Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Va salut, Multumesc mult , acesta este aparatul norocos . ( cred ca si eu am fost de data asta ) A fost o actiune de curatenie generala si cu siguranta ar fi ajuns in masina gunoierilor ( mic , cum este ) daca nu ar fi fost observat . Link spre comentariu
radiot Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Va prezint si un radio adevarat,PHILIPS lolete AUTOMATIC de luxe,procurat recent in stare de functionare ,cu UL,UM,US,UKW,care are 2 ace indicatoare ce se misca de la 2 butoane separate,unul pentru ukw,si unul pentru celelalte lungimi de unda,pe ukw este prevazut cu sistem sender memomatic,acul indicator fixeaza niste repere rosii in dreptul posturilor dorite,care se pot modifica ,folosind comutatorul din dreapta ,cu pozitiile memo frei,si memo fest.aparatul este lucrat pentru nemti,si are iluminarea scalei pe timp de noapte,si butoane pentru inalte si joase,si afc. ridic cateva poze cu exteriorul.... Link spre comentariu
radiot Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 Si cateva poze cu interiorul lolette- philips,alimentarea se face la 7,5v de la un alimentator extern,tranzistoarele sant de tip AF,AAF este cu transformatoare si cu finali cu radiatoare,auditia este foarte puternica in difuzor,si sunetul se regleaza dupa dorinta,din potentiometrele respective,la baterii este nevoie de 5 R20. pe suprafata care reazema are o mufa ciudata....care intra probabil intr-o priza speciala...in diverse situatii??? Link spre comentariu
radiot Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 si inca cateva cu difuzorul scos... Link spre comentariu
Selena Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 Frumos lucrat. Condensator variabil solid, pe aer.Mufa din baza, mai mult ca sigur, permite montarea radioului culcat in bordul automobilului (baterie, antena, difuzor exterior), cum era prevazut si la GLORIA Auto. Link spre comentariu
radiot Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 incerc sa pun un videoclip,scuzati prezentarea e prima data...cand fac aceasta .multumesc d-lui selena pentru explicatii,Am desfacut ornamentul sa pun o alta panza,cea existenta e arsa de soare dealungul timpului... Link spre comentariu
radiot Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 am urcat cateva poze mai vizibile la radio philips prezentat mai inainte...pentru userii care nu au reusit sa-l vada.. Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Frumos Philips-ul , felicitari pentru el. Din familia ITT Schaub-Lorenz , un Viola 101 Automatic , an fabr.1971 : Si un Tiny S din 1967 : Link spre comentariu
viopa Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Felicitari! Sunt frumoase. Link spre comentariu
radiot Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Aparatul Viola automatic este elegant,placut ochiului,iar Tiny-s este chiar dragut.dar ati mai prezentat un mic aparat numai cu interiorul,daca pute-ti sa pozati si fata ar fi interesant..un bravo ,bravo ,pentru Viola si va mai intreb daca ati reusit sa drege-ti grundigul satellit care avea probleme la media frecventa si nu receptiona... Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Satellit-ul merge perfect acum pe toate gamele (cu sprijinul si sub indrumarea domnilor Doru3160 si Kripton , carora le multumesc si pe aceasta cale). N-am rezolvat la el inca problema butoanelor rupte. Aparatul despre care scrieti ca e pozat doar interiorul nu este postat de mine. Din cate-mi amintesc , am postat (mai demult) doar un sasiu cu tuburi de Silva-Schneider la care nu am caseta si implicit nici poza cu fata.Multumesc pentru aprecierile aduse aparatelor. Link spre comentariu
radiot Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Ma refeream la poza pusa sub aparatul dvs. Tiny-s,dar daca nu pute-ti posta,renunt.Ma bucur ca ati reusit sa repune-ti pe am grundigul satellite un aparat rar si deosebit.Felicitari pentru perseverenta in cautarea defectelor si rezolvarea lor Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Poza la care faceti referire prezinta interiorul aparatului Tiny S. Link spre comentariu
radiot Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Va arat acum un aparat ITT schaub-lorenz TOURING international,putin obosit,dar care totusi functioneaza,cu tranzistorul in capsula metalica bc 108 incins bine,de langa tranzistorii finali...(oare de ce?) daca poate cineva sa emita o ipoteza e bine venita,cu multumiri radiot.masurat in montaj tranzistorul arata rezistente egale BE,BC dar in functiune frige ,fara a se observa modificari la receptie,depistat in mod intamplator Link spre comentariu
kripton Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Salut ,Trebuie verificata tensiunea furnizata de alimentator vis-s-vis de cea a bateriei de alimentare si tensiune mediana a etajului final . Informatiile sunt prea sumare pentru o ipoteza plauzibila . Ar fi binevenita schema aparatului ,eventual se poate ridica schema etajului final ( este un etaj clasic complementar ) . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum