Sorin2015 Postat Octombrie 22 Partajează Postat Octombrie 22 (editat) Pe husa scrie REPUBLIC (stantat in piele, bronzul sters). Editat Octombrie 22 de Sorin2015 corectare Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 22 Partajează Postat Octombrie 22 La 05.08.2024 la 13:15, VioCas a spus: Salut! Am achiziționat din talcioc un radio UL/UM (PO/GO), o marcă necunoscută. Pot să spun că are carcasa din carton (ca la Turist), tranzistori cu germaniu producție SESCO, condensator variabil aer, difuzor AUDAX FRANCE 25 ohmi și bara de ferită trasă într-un plastic rigid. Nu l-am probat, se observă piese depreciate care trebuie înlocuite. Posibilă producție franceză anii 60 Carcasa de carton trebuie întărită și recondiționată. Voi vedea cum (?). Are cunoștință cineva de acest model? Iată și carcasa. 100% e un Optalix frantuzesc fabricat in Amiens. Link spre comentariu
adi1967 Postat Octombrie 22 Partajează Postat Octombrie 22 1 oră în urmă, Sorin2015 a spus: Pe husa scrie REPUBLIC (stantat in piele, bronzul sters). Da ,asa este acest detaliu mi-a scapat se vede mai bine in poza decat in realitate.Asta confirma ca este acelasi model cu cel prezentat pe radiomuseum. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Octombrie 25 Partajează Postat Octombrie 25 Cartonul poți să-l întărești cu emaită. Nu știu exact ce este, probabil este lacul cu care se izolează sarmele de bobinaj. Am avut o cutie de carton de la un ceas foarte scump, băeții de la de la secția navomodele au rigidizat impecabil acea cutie. Link spre comentariu
adi1967 Postat Octombrie 26 Partajează Postat Octombrie 26 (editat) Neyva 402 ,o editie cu ocazia jocurilor olimpice din 1980.Nu are nimic in plus fata de celelalte editii poate o culoare mai deosebita si simbolul jocurilor olimpice. https://postimg.cc/gallery/X5SQ1Lg Editat Octombrie 26 de adi1967 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum