profimex Postat Aprilie 30, 2018 Partajează Postat Aprilie 30, 2018 Buna ziua am acest model de samsung la care am schimbat mainboardul si am imaginea intoarsa . Stie cineva cum se poate roti din meniul service ca nu am gasit pe niciunde https://ibb.co/f90OuH https://ibb.co/cJLdTc https://ibb.co/eqSQ8c Multumesc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 30, 2018 Partajează Postat Aprilie 30, 2018 Se schimba tipul de panel din service menu Link spre comentariu
clony Postat Aprilie 30, 2018 Partajează Postat Aprilie 30, 2018 Incearca sa schimb memoria sau memoriile de pe placa defecta. Link spre comentariu
profimex Postat Mai 1, 2018 Autor Partajează Postat Mai 1, 2018 (editat) problema este urmatoarea placa veche nu prindea canale. am comandat placa noua care prinde canale dar este imaginea intoarsa. am incercat niste dumpuri pe placa noua pe 25l160 toate cu imaginea buna dupa ce am modificat in service tipul de pannel si diagonala dar nici unul nu prinde canale . Am rescris dumpul original de pe placa noua am imagine buna dar nu mai prinde canale nici cu dumpul original ... Editat Mai 1, 2018 de profimex Link spre comentariu
profimex Postat Mai 2, 2018 Autor Partajează Postat Mai 2, 2018 modelul de mainboard este bn41-00980c Multumesc Link spre comentariu
profimex Postat Mai 18, 2018 Autor Partajează Postat Mai 18, 2018 nici o idee nimic ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 cum vine asta modifici tipul de display si se schiba setarile tuner? ceva gresesti,poate modifici tipul de tv Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Mai 19, 2018 Partajează Postat Mai 19, 2018 Nu iulian....se modifica tipul de panel di meniul de service... Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Mai 19, 2018 Partajează Postat Mai 19, 2018 (editat) Nu iulian....se modifica tipul de panel din meniul de service...si se intoarce imaginea....asta era ideea.. Si setarile de tuner tot din meniu service....dar trebuie sa stie ce face fiecare tip de setare... Editat Mai 19, 2018 de electronicecomponente Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 19, 2018 Partajează Postat Mai 19, 2018 3 hours ago, electronicecomponente said: Nu iulian....se modifica tipul de panel din meniul de service...si se intoarce imaginea....asta era ideea.. Si setarile de tuner tot din meniu service....dar trebuie sa stie ce face fiecare tip de setare... asta stiu ,dar ori nu sa exprimat bine ori nu am inteles eu bine,a spus citez ,, dupa ce am modificat in service tipul de pannel si diagonala dar nici unul nu prinde canale,,eu intelesesem ca modificase imaginea dar nu mai prindea canale,dar era vorba ca scrisese dumpuri si a modificat tipul de display ,greseala mea Link spre comentariu
profimex Postat Mai 21, 2018 Autor Partajează Postat Mai 21, 2018 On 5/19/2018 at 2:11 PM, iuliantv said: asta stiu ,dar ori nu sa exprimat bine ori nu am inteles eu bine,a spus citez ,, dupa ce am modificat in service tipul de pannel si diagonala dar nici unul nu prinde canale,,eu intelesesem ca modificase imaginea dar nu mai prindea canale,dar era vorba ca scrisese dumpuri si a modificat tipul de display ,greseala mea dupa ce am rescris dumpurile de pe placa noua am avut imagine buna dar nu mai prinde nici un canal am rescris dumpurile originale salvate inainte si la fel am imagine buna dar nu prinde nici un canal in meniu am doar 2 tipuri de tuner nu prinde cu nici unul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum