Vizitator Lovindn Postat Aprilie 29, 2018 Partajează Postat Aprilie 29, 2018 (editat) Salut colegi. Va spun de la început ca nu sunt un expert in electronica, dat sunt un pic cam băgăcios. Am mai avut ceva experiențe in trecut care bineînțeles mi-au dat curajul sa montez un 7DIN, cumpărat acum doi ani pe eBay. Toate bune și frumoase pana când îmi vine prin minte sa ii pun și un DAB+. Tot pe eBay am cumpărat și asta. Mi-am zis curaj ca nu e complicat, dar am înțeles ca nu o voi rezolva chiar așa ușor pt ca îmi lipsea o mufa pe care cred ca din greșeală am aruncat-o ceva timp in urma. Practic, este un cablu scurt cca18-20cm cu o mufa albă(Moș)cu 10 pini la un capăt, iar la celălalt e USB(babă). Face de adaptator cred. Ca sa fiu mai pe înțeles in USB ul babă vine USB-ul Moș al DAB-ului despre care vorbeam mai înainte. Aveți vreo idee cum as putea conecta DAB-ul in cazul in care nu pot găsi cablul adaptator de mai sus?As încerca pe direct dar știu ca am patru culori(asta dacă tai cablul USB) care vin de la DAB+ și nu știu unde sa le leg. Normal, pe mufa(din spatele caetofonului) destinată DAB-ului. Problema e ca asta are 10 pini. pin 1 este pt acc pin2 pt DAB-R pin3 pt GND pin4 pt DAB-RX pin5 pt GND pin6 12V pin7 DAB-L pin8 DAB-TX pin9 DAB reset pin10 DAB-12V Casetofonul e XTRONS PG7590BA. Știe cineva ce culori trebuiesc folosite și pe ce pini?Multumesc. Editat Mai 1, 2018 de Lovindn unire mesaje Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 6, 2018 Partajează Postat Mai 6, 2018 (editat) Ceva iti lipseste sigur... Editat Mai 6, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum