Vizitator Postat Aprilie 29, 2018 Partajează Postat Aprilie 29, 2018 Salut, a venit fara niciun program si nici nu am reusit sa-l reprogramez. Nu are riplu pe alimentari, deci exclud condensatorii. Daca cineva doreste sa faca o interventie la domiciliu sa ma contacteze pe MP. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2018 Partajează Postat Aprilie 30, 2018 21 hours ago, miticamy said: Salut, a venit fara niciun program si nici nu am reusit sa-l reprogramez. Nu are riplu pe alimentari, deci exclud condensatorii. Daca cineva doreste sa faca o interventie la domiciliu sa ma contacteze pe MP. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 On 4/29/2018 at 1:08 PM, miticamy said: Salut, a venit fara niciun program si nici nu am reusit sa-l reprogramez. Nu are riplu pe alimentari, deci exclud condensatorii. Daca cineva doreste sa faca o interventie la domiciliu sa ma contacteze pe MP. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 2, 2018 Partajează Postat Mai 2, 2018 On 4/29/2018 at 1:08 PM, miticamy said: Salut, a venit fara niciun program si nici nu am reusit sa-l reprogramez. Nu are riplu pe alimentari, deci exclud condensatorii. Daca cineva doreste sa faca o interventie la domiciliu sa ma contacteze pe MP. Link spre comentariu
Postări Recomandate