Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv LCD LG 32LG2100

Vizitator

Postări Recomandate

Salut, a venit fara niciun program si nici nu am reusit sa-l reprogramez. Nu are riplu pe alimentari, deci exclud condensatorii. Daca cineva doreste sa faca o interventie la domiciliu sa ma contacteze pe MP.

Link spre comentariu
21 hours ago, miticamy said:

Salut, a venit fara niciun program si nici nu am reusit sa-l reprogramez. Nu are riplu pe alimentari, deci exclud condensatorii. Daca cineva doreste sa faca o interventie la domiciliu sa ma contacteze pe MP.

Link spre comentariu
Vizitator
On 4/29/2018 at 1:08 PM, miticamy said:

Link spre comentariu
Vizitator
On 4/29/2018 at 1:08 PM, miticamy said:

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări