Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PLATINIUM 21US3 dump

winstyle

Postări Recomandate

Atunci relipeste toti pinii multifunctionalului ca este ffoarte posibil sa fie fisuri pe linga pinii si nu se cunosc am mai patit si eu asa , dar nui sigur poate fi si el de vina dar trebuie incercat

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• winstyle

14

• cornel1962

9

• Florinel TV

4

• adydep

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Mulțumesc ! Da , dă dureri de cap la propriu (cel puțin , mie :) )

Am refăcut lipiturile la multifuncțional , și nu numai ... defectul persistă . Tind să cred că multifuncționalul are defect intern 

Există impulsuri de intoarcere linii pe pinul 57

Nu am găsit componentă defectă pe lângă multifuncțional . Cred că voi incerca să inlocuiesc și cuartul , dar mă indoiesc că va rezolva problema .

Link spre comentariu

Am schimbat cuarțul și , culmea , nu se mai manifestă defectul inițial . Șocant , știu :)  . Dar nici normal nu funcționează . Receptionează doar Prima TV pe mai multe canale , și afișează imaginea alb-negru (câteodată și color) , iar in timp se inrăutățește  progresiv acordul pe post până când dispare semnalul și intră fondul albastru ( afișat pe tot ecranul , acum ) . I-am dat căutare automată , dar degeaba . Tot Prima TV a memorat pe mai multe canale . Pe UIF nu recepționează nimic 

Când a fost adus , am găsit mufa de intrare și o margine a selectorului indoite . Le-am indreptat atât cât s-a putut . Cred că au fost deformate ușor și vreo două-trei bobine din interiorul selectorului . Din păcate , nu am alt selector ca acesta , sau unul compatibil , să probez cu el , pentru a mă asigura dacă este defect sau nu .

Nu exclud incă procesorul ca fiind defect , deși pe SCART funcționează bine TV-ul .

Acesta este selectorul  https://imgur.com/a/ewGnzPo

Link spre comentariu

Intr-adevăr . In acest caz este mai util pinout-ul selectorului , că după cod nu găsesc nimic . Am vrut să pun o poză ieri și cu cablajul in jurul selectorului , dar am crezut că il recunoaște cineva  și știe vreunul compatibil . 

https://imgur.com/a/Y51Baqe

Editat de winstyle
Link spre comentariu

Am niște șasiuri ''China'' care au selectoare pe SCL-SDA , dar acordul se face extern, separat, pe IIC schimbându-se banda . La acest tuner , atât schimbarea benzilor cât și acordul se face prin magistrală , tensiunea de 30-33 volți fiind fixă , extern .

Mi-e teamă că și dacă aș găsi unul compatibil la pini , este posibil să fie incompatibil dpdv software și nu rezolv nimic ...

Link spre comentariu

...am : EWT-5F6T43-E16W (sasiu CP102s), daca este de folos , puneti adresa in PM. Este  :cadou , doar achitati transportul !

Acum 6 minute, andrei_ a spus:

Baga un UV1316...

...

daca e OK UV1316, ii pot trimite si pe asta. Chiar am mai multe din astea !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări