Florinel TV Postat Aprilie 29, 2018 Partajează Postat Aprilie 29, 2018 (editat) Atunci relipeste toti pinii multifunctionalului ca este ffoarte posibil sa fie fisuri pe linga pinii si nu se cunosc am mai patit si eu asa , dar nui sigur poate fi si el de vina dar trebuie incercat Editat Aprilie 29, 2018 de Harhas Florin Link spre comentariu
cornel1962 Postat Aprilie 30, 2018 Partajează Postat Aprilie 30, 2018 ...genul de defect , care da dureri de cap !!! . Mult noroc! Link spre comentariu
winstyle Postat Aprilie 30, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2018 Mulțumesc ! Da , dă dureri de cap la propriu (cel puțin , mie ) Am refăcut lipiturile la multifuncțional , și nu numai ... defectul persistă . Tind să cred că multifuncționalul are defect intern Există impulsuri de intoarcere linii pe pinul 57 Nu am găsit componentă defectă pe lângă multifuncțional . Cred că voi incerca să inlocuiesc și cuartul , dar mă indoiesc că va rezolva problema . Link spre comentariu
winstyle Postat Mai 4, 2018 Autor Partajează Postat Mai 4, 2018 Am schimbat cuarțul și , culmea , nu se mai manifestă defectul inițial . Șocant , știu . Dar nici normal nu funcționează . Receptionează doar Prima TV pe mai multe canale , și afișează imaginea alb-negru (câteodată și color) , iar in timp se inrăutățește progresiv acordul pe post până când dispare semnalul și intră fondul albastru ( afișat pe tot ecranul , acum ) . I-am dat căutare automată , dar degeaba . Tot Prima TV a memorat pe mai multe canale . Pe UIF nu recepționează nimic Când a fost adus , am găsit mufa de intrare și o margine a selectorului indoite . Le-am indreptat atât cât s-a putut . Cred că au fost deformate ușor și vreo două-trei bobine din interiorul selectorului . Din păcate , nu am alt selector ca acesta , sau unul compatibil , să probez cu el , pentru a mă asigura dacă este defect sau nu . Nu exclud incă procesorul ca fiind defect , deși pe SCART funcționează bine TV-ul . Acesta este selectorul https://imgur.com/a/ewGnzPo Link spre comentariu
cornel1962 Postat Mai 5, 2018 Partajează Postat Mai 5, 2018 Acum 14 ore, winstyle a spus: Acesta este selectorul https://imgur.com/a/ewGnzPo ...dat jos si o poza cu pinii , chiar si cu cablajul !!! Poate gasim ceva prin cutiute. Link spre comentariu
winstyle Postat Mai 5, 2018 Autor Partajează Postat Mai 5, 2018 (editat) Intr-adevăr . In acest caz este mai util pinout-ul selectorului , că după cod nu găsesc nimic . Am vrut să pun o poză ieri și cu cablajul in jurul selectorului , dar am crezut că il recunoaște cineva și știe vreunul compatibil . https://imgur.com/a/Y51Baqe Editat Mai 5, 2018 de winstyle Link spre comentariu
winstyle Postat Mai 5, 2018 Autor Partajează Postat Mai 5, 2018 Platinium 21US3.bin Am pus și dump-ul ''original'' .Poate va folosi și altcuiva . Nu cred că este cauza problemei . Link spre comentariu
cornel1962 Postat Mai 5, 2018 Partajează Postat Mai 5, 2018 Caut maine si daca il am, il trimit cu mare placere... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 5, 2018 Partajează Postat Mai 5, 2018 Se gasesc pe majoritatea sasielor china , am cautat si eu prin magazie dar nimic !! Link spre comentariu
winstyle Postat Mai 5, 2018 Autor Partajează Postat Mai 5, 2018 Am niște șasiuri ''China'' care au selectoare pe SCL-SDA , dar acordul se face extern, separat, pe IIC schimbându-se banda . La acest tuner , atât schimbarea benzilor cât și acordul se face prin magistrală , tensiunea de 30-33 volți fiind fixă , extern . Mi-e teamă că și dacă aș găsi unul compatibil la pini , este posibil să fie incompatibil dpdv software și nu rezolv nimic ... Link spre comentariu
cornel1962 Postat Mai 5, 2018 Partajează Postat Mai 5, 2018 ...am : EWT-5F6T43-E16W (sasiu CP102s), daca este de folos , puneti adresa in PM. Este , doar achitati transportul ! Acum 6 minute, andrei_ a spus: Baga un UV1316... ... daca e OK UV1316, ii pot trimite si pe asta. Chiar am mai multe din astea !!! Link spre comentariu
adydep Postat Mai 5, 2018 Partajează Postat Mai 5, 2018 Nu sunt convins 100% de UV1316,dar trebuie probat si vazut ce zice aparatul. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 6, 2018 Partajează Postat Mai 6, 2018 Sa caut eu astazi si poate am unul original , revin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum