Cilibiu Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 Salut tuturor. Acum 3 ani baiatul meu a primit de la mine o masina cu telecomanda in doua usi care avea un al treilea buton pe telecomanda care daca tineai apasat pe el se deschideau usile si portbagajul (capoata la motor in spate sau ceva de genu) in acelasi timp. Dupa 1 saptamana un verisor ia stricat masina. Nu stiu ce marca era, daca aveti careva aceasta masina o cumpar. Sau daca stiti unde as putea gasi sau macar informati despre ea. Ce marca si ce model. Masina era neagra parca cu ceva stikere rosi si telecomanda parca negru cu gri sau gri toata. Vreau sa io fac cadou fiului meu. Si in ziua de azi pomeneste de ea si ii pare rau ca ia stricat-o verisiorul lui. Link spre comentariu
mapo130 Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 Pai si nu se poate repara ...altfel ne trebuie o foto ceva cumva ...sa vedem ce masinuta era ! Ii ghicim noi producatorul .. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 Ai ideie cite modele de masinute cu telecpmanda negre-grii s-au vindut in ultimii 3 ani? Cind cauti ceva anume pui poze facute de tine sau de pe net. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 28, 2018 Partajează Postat Aprilie 28, 2018 Nu-i face acelasi cadou de acum 3 ani. Va fi dezamagit. Ia-i ceva mai bun , mai complex, e mai mare acum. Amintirile sunt mult mai frumoase decat realitatea. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Aprilie 28, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2018 De atunci si pana acum a avut si mai are in continuare tot felul de masini cu telecomanda care mai de care mai sofisticata si mai scumpe.....dar el inca ii duce lipsa. Dupa ce a stricat-o verisorul lui am aruncat-o la gunoi dupa ceva timp. Am cautat prin toate pozele vechi si am gasit doar o poza cu el cand tinea telecomanda in mana....insa fara masinita in poza. Nu am nici o informatie despre ea, nu am poze sau mai multe detali. Singurul lucru care il avea in plus era acrl buton in plus pe telecomanda care daca tinea apasat pe el se deschideau usile si capota din spate a motorului. Stiu ca era masinuta in 2 usi, neagra cu rosu parca. Am cautat masini cu telecomanda care se deschid usile si capota la motor in spate si nu am gasit nimic. Deci asta este singurul indiciu. Link spre comentariu
Postări Recomandate