Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masinuta cu telecomanda greu de gasit.

Cilibiu

Postări Recomandate

Salut tuturor.

Acum 3 ani baiatul meu a primit de la mine o masina cu telecomanda in doua usi care avea un al treilea buton pe telecomanda care daca tineai apasat pe el se deschideau usile si portbagajul (capoata la motor in spate sau ceva de genu)  in acelasi timp. Dupa 1 saptamana un verisor ia stricat masina. 

Nu stiu ce marca era, daca aveti careva aceasta masina o cumpar. Sau daca stiti unde as putea gasi sau macar informati despre ea. Ce marca si ce model.

Masina era neagra parca cu ceva stikere rosi si telecomanda parca negru cu gri sau gri toata.

Vreau sa io fac cadou fiului meu. Si in ziua de azi pomeneste de ea si ii pare rau ca ia stricat-o verisiorul lui.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

2

• sesebe

1

• mapo130

1

Top autori în acest subiect

De atunci si pana acum a avut si mai are in continuare tot felul de masini cu telecomanda care mai de care mai sofisticata si mai scumpe.....dar el inca ii duce lipsa. Dupa ce a stricat-o verisorul lui am aruncat-o la gunoi dupa ceva timp. Am cautat prin toate pozele vechi si am gasit doar o poza cu el cand tinea telecomanda in mana....insa fara masinita in poza.

Nu am nici o informatie despre ea, nu am poze sau mai multe detali.

Singurul lucru care il avea in plus era acrl buton in plus pe telecomanda care daca tinea apasat pe el se deschideau usile si capota din spate a motorului. 

Stiu ca era masinuta in 2 usi, neagra cu rosu parca.

Am cautat masini cu telecomanda care se deschid usile si capota la motor in spate si nu am gasit nimic. Deci asta este singurul indiciu.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări